دستور پخت املت قارچ(غدای شب)
مواد لازم برای سه نفر:
کره:50 گرم
قارچ:200 گرم
فلفل دلمه ای:1 عدد
پیازچه:4 شاخه
تخم مرغ:3 عدد
عصاره مرغ:یک بسته
طرز تهیه:
- فلفل و پیازچه خرد شده را در کره داغ تفت دهید.
- پس از 3 دقیقه عصاره مرغ و قارچ های خرد شده را اضافه کنید.
- سطح مواد را صاف نموده،تخم مرغ زده شده را روی آن بریزید.
- 10 دقیقه درب ظرف را ببندید تا غذا آماده شود.
- غذایتان را با کاهو،هویج و سبزیجات دیگر تزئین نمایید.
علاقه مندی ها (Bookmarks)