آشنایی با روش تهیه ذرت مکزیکیدو کاسه ماست خوری کنسرو ذرت را کاملاً داغ کرده، نمک، فلفل، آویشن، یک قاشق غذاخوری روغن حیوانی یا کره، دو قاشق پنیر پیتزا و یک قاشق سس مایونز را با هم مخلوط کرده، هم میزنیم.
مواد لازم برای تهیه ذرت مکزیکی:
روغن حیوانی یک قاشق غذاخوریسس مایونز یک قاشق غذاخوریکنسرو ذرت دو کاسه ماست خوریپنیر پیتزا دو قاشق غذاخوریلیمو ترش یک عددنمک و فلفل و آویشن به میزان دلخواهبا این مقدار مواد لازم به اندازه دو کاسه ماست خوری از ”ذرت مکزیکی“خواهیم داشت. دو کاسه ماست خوری کنسرو ذرت (معادل 400 گرم)، نمک، فلفل و آویشن به میزان دلخواهیک قاشق غذاخوری روغن حیوانی (معادل 20 گرم)، یک عدد لیمو ترشیک قاشق غذاخوری سس مایونز (معادل 25 گرم)، دو قاشق غذاخوری پنیر پیتزا (جمعاً معادل 30 گرم)طرز تهیه ذرت مکزیکی
دو کاسه ماست خوری کنسرو ذرت را کاملاً داغ کرده، نمک، فلفل، آویشن، یک قاشق غذاخوری روغن حیوانی یا کره، دو قاشق پنیر پیتزا و یک قاشق سس مایونز را با هم مخلوط کرده، هم میزنیم. در صورت تمایل آب یک عدد لیمو ترش و سه الی چهار عدد قارچ خرد شده را نیز میتوان اضافه کرد.ذرت مکزیکی آماده پذیرایی میباشد.نوش جانمنبع :
http://www.tebyan.net/newindex.aspx?pid=243998
علاقه مندی ها (Bookmarks)