آیا هنوز هم نیاز به خریدن هارددیسک های بزرگ است؟
امروزه شما میتوانید در سایت Rakuten.com هارددیسک با USB 3.0 را با قیمت ۱۳۹٫۹۹ دلار خریداری کنید.
از سوی دیگر این سؤال پیش میآید که، در روی کره خاکی یک انسان میتواند چه کارهایی با این مقدار فضای بسیار انجام دهد ؟
مطمئناً، اگر شما از کامپیوتر شخصی خود برای ذخیره برنامه های جذاب تلویزیونی و یا فیلمها و آهنگ استفاده میکنید، استفاده از هارددیسک میتواند به شما کمک کنید تا فضای لازم را برای انجام این کارها داشته باشید.
با این حال من فکر میکنم که در حال حاضر ما به نقطه ای رسیدهایم که در آن قوانین ذخیره سازی دادهها تغییر کردهاند.
دیگر کاربران نیازی به استفاده از فضای دیجیتال ندارند، که این امر برای ما این سؤال را پیش میآورد،آیا هنوز هم نیاز به خریدن هارددیسک های بزرگ است؟
دیگر اندازه هارددیسک زیاد مهم نیست
در روز و روزگاران قدیم به خریداران کامپیوتر توصیه میشد” بزرگترین هارد دیسکی که استطاعت دارید را خریداری کنید ”
این ایده باعث میشد که در نهایت شما اطلاعات زیادی را بر روی هارددیسک خود ذخیره کنید.
اما امروزه اسناد و کتابخانهها و رسانهها در حال گسترش هستند و همیشه با یک نگاه میتوانید بفهمید که چقدر از فضای هارددیسک شما پر شده است و چقدر قابل استفاده مانده است،هر چند امروزه تقریباً فضای زیادی برای ذخیره دادهها لازم است.
ولی آخرین باری که اتفاق ناخوشایندی برای شما رخ داد چه زمانی بود؟
آخرین باری که نتوانستید یک برنامه را نصب کنید و یا یک عکس بیشتر را از روی دوربین خود بر روی لپ تاپ یا حافظه مورد نظر خود بریزید کی بود ؟ آخرین باری که به شما پیغام خطا برای نبودن فضای بیشتر داده شد،کی بود؟
در سالهای اخیر هارد دیسکها از نظر اندازه بزرگ شدهاند و به همین ترتیب از نظر قیمت هم ارزانتر شدهاند.
در همین زمان، مشکلات ذخیره سازی و سرویسها بر طرف شدهاند و هر چه شما نیاز داشته باشید در یک هارددیسک بزرگ وجود دارد.
در نظر داشته باشید به جای این که یک مجموعه بزرگ از اسناد ماکروسافت آفیس را در کامپیوتر شخصی خود ذخیره کنید، شما میتوانید داده های خود را در Google Docs قرار بدهید تا هیچ مقداری از حافظه هارددیسک شما پر نشود.
البته،برنامهها و اسناد همانند سیب زمینیهای کوچکی هستند که در حال مصرف فضای ذخیره سازی شدهاند.
مجرمان بزرگ برای کاهش فضای ذخیره شده همیشه موسیقی،عکسها و فیلمها هستند.
امروزه،هر چند ما عکسهای خود را در محیط iCloud یا Instagram نگهداری میکنیم و یا آهنگهای خود را در Pandora و یا Spotify پخش میکنیم و گوش میدهیم و حتی فیلمهای خود را از طریق Amazon Prime، Netflix و غیره میبینیم، در واقع ما مقدار کمی از دادهها را بر روی کامپیوتر شخصی خود ذخیره میکنیم.
به عبارت دیگر،با داشتن یک درایو خارجی شما به راحتی میتوانید از فایلهای خود پشتیبانی کنید.
SSD برای شما و من
قابلیت دیگری برای ذخیره سازی داده های شما وجود دارد که به درایورهای جامد معروف اند.
SSD سرعت خیلی بالاتری نسبت به همتایان خود دارد، برق و قدرت کمتری مصرف میکنند و گرمای کمتری تولید میکنند و در سختترین حالتها به کار خود ادامه میدهند.
یک SSD512 GB قیمتی حدود ۴۰۰ دلار برای فروش دارد.
من یک SSD 128 GB را با خوشحالی برای رفع نیازهای خود انتخاب میکنم، که این دقیقاً همان چیزی است که برای لپ تاپ سابق خود از کمپانی سامسونگ خریدم.
من حدود ۶۰ درصد از فضا را استفاده کردم و از مزایای سرعت راه اندازی سریع و خاموش شدن با سرعت آن و عمر باتری آن در طول روز بسیار راضی بودم.
دیگر لازم به خرید هارد درایو های بزرگ برای اطلاعات نیست،با یک حرکت دقیق و هوشمندانه شما میتوانید یک SSD بخرید.
علاقه مندی ها (Bookmarks)