مواد لازم اسپاگتی با لیمو (برای ۴ نفر):اسپاگتی / ۴۰۰ گرم
ژامبون مرغ (نازک ورقهایشده) / ۴ ورق (۱۸۰ گرم)
روغن زیتون / ۴/۱ پیمانه (۴۰ میلیلیتر)
سیر (کوبیده شده) / ۳ حبه (۱۵ گرم)
کدو (رندهشده) / ۲ عدد (۲۸۰ گرم)
نمک و فلفل سیاه (پودرشده) / به مقدار لازم
پوست لیمو (رندهشده) / ۱ قاشق سوپخوری (۵ گرم)
پنیر پارمسان (رندهشده) / ۱۰۰ گرم روش تهیه اسپاگتی با لیمو:اسپاگتی را طبق دستور داده شده در صفحه ۷۴ آماده کنید. در این فاصله، ژامبون را در نیمی از روغن زیتون تفت دهید. سپس سیر، کدو، نمک و فلفل را اضافه کنید و پس از کمی تفت دادن، اسپاگتی آماده را با ۲/۱ پیمانه از آبی که اسپاگتی را در آن جوشاندهاید و سس مخلوط کنید. پس از آن پوست لیمو و بقیه روغن را افزوده و به مدت دو دقیقه روی حرارت مخلوط کنید. در این مرحله نیمی از پنیر را به مخلوط اضافه کنید. در ظرف مورد نظر بریزید و روی آن بقیه پنیر پارمسان را بپاشید و سرو کنید. بدانیم در هر پرس اسپاگتی با لیمو:انرژی ۴/۶۶۷ کیلوکالری / کربوهیدرات ۴/۷۹ گرم/ پروتئین ۳۱ گرم/ چربی ۹/۲۳ گرم / فیبر ۷/۰ گرم
علاقه مندی ها (Bookmarks)