نکته تغذیه ای مهم گردو
اغلب افراد هنگام خوردن گردو پوسته دور مغز این میوه را دور می اندازند در صورتی که این پوسته ها دارای خواص بی نظیری در کاهش قند خون دارند.
از آنجایی که میوه گردو دارای خواص متعددی در طب سنتی می باشد پوسته های خشک داخل گردو نیز که در کناره های مغز گردو وجود دارد یکی از منابع با ارزش برای جلوگیری از افزایش قند خون است اما متاسفانه اکثر افراد آن را به عنوان ضایعات دور می ریزد.
بررسی ها نشان می دهند که خوردن این پوسته های خشک نیز کمک فراوانی به کاهش قند خون در افراد مبتلا به دیابت و یا افرادی که در مرز ابتلا به دیابت قرار دارند می شود.
منبع : yjc.ir
علاقه مندی ها (Bookmarks)