طرز تهیه پیتزا سبز و رژیمی

طرز تهیه یک پیتزای کاملا رژیمی با ترکیب سبزیجات. کلم بروکلی و گل کلم را خرد و فلفل دلمه ای و هویج را خلال کنید و گوجه فرنگی را به حلقه های بسیار نازکی درآورید.
مـواد لازم:
آرد سفید : ۳ لیوان
روغن زیتون : ۴ قاشق مرباخوری
بیکینگ پودر : ۲ قاشق چایخوری
شکر : ۱/۵ قاشق چایخوری
نمک: ۳/۴ قاشق چایخوری
پنیر خامه ای : ۱۵۰گرم
مایونز : ۴ قاشق غذاخوری
پنیر چدار : ۱۰۰گرم
کلم بروکلی: ۱ لیوان
هویج خلال شده : ۱ لیوان
گوجه فرنگی : ۱ لیوان
فلفل دلمه ای خلال شده : ۱ لیوان
گل کلم : ۱ لیوان
طـرز تـهـیـه:
ابتدا بیکینگ پودر و شکر را در یک و نیم لیوان آب ولرم حل کنید و بگذارید ۲۰ دقیقه بمانند. آرد را نیز با نمک و روغن زیتون مخلوط و بعد از ۲۰ دقیقه، مخلوط آب را در آرد بریزید و خوب با هم مخلوط کنید. خمیر به دست آمده را ۱۵ دقیقه ورز دهید و ۲ ساعت در جایی گرم بگذارید تا در اصطلاح استراحت کند و جا بیفتد. در این بین، سبزی ها را خرد کنید. کلم بروکلی و گل کلم را خرد و فلفل دلمه ای و هویج را خلال کنید و گوجه فرنگی را به حلقه های بسیار نازکی درآورید. سپس این سبزی ها را در کاسه ای بزرگ با هم مخلوط کنید و در کناری بگذارید. بعد از گذشت ۲ ساعت، خمیر را در سینی فر پهن کنید و آن را در فری که با دمای ۱۹۰ درجه سانتی گراد گرم شده است، قرار دهید تا پخته شود. بعد آن را خارج کنید و بگذارید تا خنک شود. پس از خنک شدن، روی نان پیتزا مخلوط پنیر خامه ای و مایونز بمالید و سپس سبزی ها را روی آن قرار دهید و بعد روی تمام آنها پنیر چدار بریزید و پیتزا را ۲۰ دقیقه در فر قرار دهید و سپس آن را سرو کنید.
منبع : salamat.ir
علاقه مندی ها (Bookmarks)