طرز تهیه نان خامه ای
ابتدا كره نرم، آب و شكر را در ظرفی ریخته روی حرارت قرار دهید تا كره در آب حل شود و چند جوش ریز بزند. آرد را به یكباره درونش بریزید و با قاشق چوبی هم بزنید تا مواد خمیر شده و از ظرف جدا شود.
مواد لازم:
تخم مرغ: 7عدد
كره: 100گرم
آب: 400 میلی لیتر
آرد: 250 گرم
بیكینگ پودر: 1/4 قاشق چای خوری
وانیل: 1/8 قاشق چای خوری
شكر: 1 قاشق چای خوری
خامه شیرین قنادی: به میزان لازم
طرزتهیه:
ابتدا كره نرم، آب و شكر را در ظرفی ریخته روی حرارت قرار دهید تا كره در آب حل شود و چند جوش ریز بزند. آرد را به یكباره درونش بریزید و با قاشق چوبی هم بزنید تا مواد خمیر شده و از ظرف جدا شود، سپس خمیر را به ظرف دیگر انتقال داده و اجازه دهید مواد خنك شود. خمیر خنك شده را با همزن برقی بزنید سپس تخم مرغ ها را دانه دانه اضافه كرده، خوب مخلوط كنید. به هم زدن ادامه دهید تا مواد كش دار و براق شود. درآخر بیكینگ پودر و وانیل را اضافه كنید. خمیر را داخل قیف با ماسوره شكوفه ریخته، در سینی فر با فاصله به صورت گل های كوچك ماسوره بزنید و در فری كه از پیش با دمای 002 درجه سانتی گراد گرم كرده اید، به مدت 03 دقیقه بپزید. نان ها باید كاملا پف كرده و بالا آمده و طلایی شوند. بعد از سرد شدن، نان ها را چاك داده با خامه فرم گرفته یا انواع كرم ها پر كنید و میل نمایید.
منبع : funshad.com
علاقه مندی ها (Bookmarks)