دوست عزیز، به سایت علمی نخبگان جوان خوش آمدید

مشاهده این پیام به این معنی است که شما در سایت عضو نیستید، لطفا در صورت تمایل جهت عضویت در سایت علمی نخبگان جوان اینجا کلیک کنید.

توجه داشته باشید، در صورتی که عضو سایت نباشید نمی توانید از تمامی امکانات و خدمات سایت استفاده کنید.
نمایش نتایج: از شماره 1 تا 1 , از مجموع 1

موضوع: بدون شرح!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

همکار تالار زیست شناسی
    رشته تحصیلی
    میکروبیولوژی
    ارسال تشکر
    3,503
    دریافت تشکر: 4,071
    قدرت امتیاز دهی
    33716
    Array
    nedasoltani's: جدید65

پیش فرض بدون شرح!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

· توجه کردین کنار هر خونه ای یه سوپرمارکت بزرگ هست ک معمولا اون چیزهایی رو ک میخوای نداره؟!!!
    · بازی‌های پارا المپیک رو از کانال عربی می‌دیدم، گزارشگر هر جمله‌ای میگه، مادربزرگم میگه آمـــــــــــــــین!!!
    · یه دوست دختر هم نداریم اسمش رویا باشه،ببریمش پیش زنمون که اسمش دنیاس معرفیش کنیم،
    بگیم رویای من اینه ، دنیای بی کینه،دنیای بی کینه ، رویای من اینه...
    اونام با هم رو بوسی کنن و تا آخر عمر به خوبی و خوشی در کنار هم زندگی کنن...
    · آخه من نمیدونم چرا میزارن آدم بمیره بعد رو در و دیوار مینویسن جوان ناکام ، خوب تا زنده ایم اطلاع رسانی کنید شاید فرجی حاصل شد!
    · گول اینا رو که تو خیابون دست همو میگیرن و خیلی خوش و شنگولن نخورین، همش نقشه س تا میرسن خونه دعوا میکنن، فقط میخوان دل ما رو بسوزونن
    · من نمیدونم این بچه خرخون ها تو مدرسه و دانشگاه وقتی ازدواج کردن و بچه دار شدن از چه افتخاراتی میخوان واسه بچه هاشون تعریف کنن؟! آخه یه فرار از مدرسه ای، یه کتک خوردن از ناظمی، یه واحدهای پاس نشده ای، یه دعوا و بزن بزنی،یه چیزی باید باشه که با هیجان تعریف کنی والا...
    · دیشب خسته بودم وسط هال ولو شدم ، خوابم برد، نصف شبی یه لحظه احساس کردم نفسم بالا نمیاد و دارم خفه میشم، جد و آبادم اومد جلو چشم، افتادم به سرفه کردن و نفس نفس زدن، قشنگ اینقد سرفه کردم که بنفش شدم!
    یکم که تونستم نفس بکشم تو اون تاریکی نگا بالا سرم کردم، دیدم بابام وایساده داره هر هر میخنده همینجوری، مات و خواب زده پرسیدم چیه؟!؟ چی شده؟؟
    با خنده و خیلی ریلکس گفت:هیچی ندیدمت، پام رفت رو گردنت، بخواب بخواب!!
    · چه نسلی هستیم ما؟ پريشب سر میز شام به داداشم گفتم یه لیوان واسم آب میریزی؟ گفت: بروبابا! هر چی کار سخته از من میخوای !!!!!من خودم ازتشنگی دارم ماست میخورم
    · تلويزيون يه تبليغ گذاشته که "فرزندانتان را در دنياي مجازي تنها نگذاريد" مامان و بابام گفتن از امشب با هم ميريم ایمیلات رو چک ميکنيم خواستم اطلاع بدم ديگه حواستون باشه خانواده نشسته رعايت کنيد
    ·من هم شدم مثل شبکه ی چهار ، دیگه هیچکس نگام نمیکـــُـــنـــه
    · خود "فلفل" هم هیچ وقت فکر نمیکرد که چنین نقش بسزایی در تربیت کودکان ایرانی داشته باشه بخــــــــــــدا

2. 3 کاربر از پست مفید nedasoltani سپاس کرده اند .

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

کلمات کلیدی این موضوع