ارتبـاط غـذای محلی و پـرچم کشورهای جـهان
برگزار کنندگان جشنواره ی بین المللی غذای سیدنی، دست به ابتکار جالبی زده بودند. در این جشنواره پرچم کشورهای شرکت کننده با غذاهای محلی آن کشور درست شده بود و از این غذاها در آگهی های تبلیغاتی جشنواره هم استفاده شده بود. در ادامه تابیک تعداد 18 تصویر از این پرچم ها بهمراه نوع غذای محلی آنها را می بینید.
استرالیا
(گوشت پای سس)
برزیل
(موز، برگ لیمو، آناناس، میوه شور)
چین
(ترکیبی از چند میوه محلی)
فرانسه
(پنیر آبی با خامه و انگور)
یونان
(زیتون و پنیر فتا)
هند
(برنج، ادویه کاری، پاپادم و ویفر)
اندونزی
(برنج و ادویه های تند)
ایتالیا
(ریحان، ماکارونی و گوجه فرنگی)
ژاپن
(تن ماهی و برنج)
لبنان
(نان لواش با گوجه فرنگی و فلفل)
کره جنوبی
(کیمباپ و سس)
اسپانیا
(چوریزو و برنج)
سوئیس
(گوشت خوک و پنیر امنتال)
ویتنام
(میوه هایی خاص از قبیل رامبوتان، لیچی و کارامبولا)
تایلند
(سس فلفل شیرین، نارگیل خرد شده، خرچنگ آبی)
ترکیه
(نوعی راحت الحلقوم بنام لوکوم ترکی)
انگلستان
(بیسکویت کرمدار و مربا)
ایالات متحده آمریکا
(هات داگ با سس گوجه فرنگی و خردل)
ایران
( آبگوشت )
علاقه مندی ها (Bookmarks)