امسال هم نمایشگاه کتاب برگزار شد. یه روز دیگه ازش باقیه! رفتید؟ یا قراره روز آخر برید؟چه کتابایی خریدید؟ چند تا ؟ میخونید؟ به نظرتون چه طور بود؟ کتابا؟ قیمتها؟ ناشرا؟ شلوغیش؟
امسال هم نمایشگاه کتاب برگزار شد. یه روز دیگه ازش باقیه! رفتید؟ یا قراره روز آخر برید؟چه کتابایی خریدید؟ چند تا ؟ میخونید؟ به نظرتون چه طور بود؟ کتابا؟ قیمتها؟ ناشرا؟ شلوغیش؟
من تهران نيستم هر سال موقع نمايشكاه كتاب كه ميشه ي جوري ميشم
دوس دارم امسال پزشكي شهيد بهشتي قبول شم "بگو ايشالا" وقتي چن سال عموميو ميخونم هر سال برم نمايشگاه كتاب
ي عالمه كتاب بخرم![]()
من امسال از نمایشگاه کتابای سال بعدمو خریدم و همچنین تعدادی کتاب المپیاد و من هم نمایشگاهو به خاطر همین دوست دارم که میتونی توش کتابای کمیابو با تخفیفات خوبی پیدا کنی
از پاسخ من معلمان آشفتند/از حنجره شان هرچه در آمد گفتند/اما به خدا هنوز هم معتقدم/از جاذبه تو سیب ها می افتند پوریا دیارکجوری
راستش هیچی...!!از طرف مدرسه رفتیم نمایشگاه ولی اونجا اینقد شلوغ بود که گم شدیم...فقط دور تا دور خودمون میگشتیمتو اون گرما عین جنازه شده بودیم
خیلی وقت نمایشگاه کمه اخه 10 روز کافی نیست..ما تا بیایم خانوادهامونو راهی کنیم تموم شد..!!من میخواستم چنتا کتاب بگیرم که لازموشون داشتم..ولی تموم شد![]()
از پاسخ من معلمان آشفتند/از حنجره شان هرچه در آمد گفتند/اما به خدا هنوز هم معتقدم/از جاذبه تو سیب ها می افتند پوریا دیارکجوری
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)
علاقه مندی ها (Bookmarks)