سلام فکرنمی کنم درست باشه که وقتی اطلاعات کاربر رومشاهده می کنیم پیغامهای شخصی او دیده شود یه فکری کنید
سلام فکرنمی کنم درست باشه که وقتی اطلاعات کاربر رومشاهده می کنیم پیغامهای شخصی او دیده شود یه فکری کنید
سلام. راستش من فقط اومدم بگم چطور میشه ایمیلم تغییر پیدا کنه؟؟؟؟؟؟؟/ باید چیکار کنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
من ترسیم کردن را به حرف زدن ترجیح میدهم،
زیراترسیم کردنسریعتر است و مجال کمتری برای دروغ گفتن باقی میگذارد.
(لوکوربوزیه)
سلام کاربر جدید سایت نخبگان جوان واقعا مسخره کردن به جای گفت وگوی علمی باهم صحبت می کنند یه پیشنهاد به عنوان همکار علوم تربیتی بخشهارو به دوقسمت تقسیم کنید بخش اول برای گروه سنین دبیزستان وگروه دوم بخش دانشجویان تا سایت نخبگان سایتی باشد برای گروههای علمی نه بحث
با سلام خدمت همه دوستان
با توجه به اینکه روز به روز به جمع کاربرهای سایت افزوده میشه
لذا کادر مدیریتی و کاربرهای قدیمی وظیفه و خدمتشون باید نسبت به قبل بیشتر و کارآمدتر باشه
یسری تغییرات باید در سایت انجام بشه تا به تباهی کشیده نشه و از حالت نخبگان جوان انقدر فاصله نگیری
بارها دیده شده کاربرهای ارشد سایت موضوعی مهمی را مطرح کرده اند که واقها برای من و امثال بنده زیبا و خواندنی بوده و از اینکه وقتم رو صرف خواندن آن موضوع کردم بسیار خرسند شدم ولی به آخر پست که رسیدم دیدم کاربری اومده نوشته قشنگ بود ، مرسی گلم ، ممنون ، و یا با بی حرمتی نوشته خخخخخخخخ و امثال اینها که واقعا آدم با خوندنش خسته میشه و از سایت یه جورایی دلزده میشه
از کلیه کاربرهای قدیمی و فعال سایت پیشنهاد میشود فرهنگ تشکر رو جا بندازن متخلفین رو امتیاز منفی بدهند هیچ ایرادی نداره امتیاز منفی میتونه کاربر رو مجبور کنه مفید واقع بشه
بنده خودم به شخصه استفاده های بسیار مفیدی از سایت دارم از همه دوستان زحمتکش کمال تشکر رو دارم ولی باید نظارت باشه
بارها و بارها شده دیدم موضوعی که زدم چندتا پاسخ داره کلی خوشحال شدم که دوستان نظر و بحث راجع به موضوع من دادن بعد که رفتم دیدم مشاهده کردم که نوشتن ممنون مرسی و این واقعا معضلی در همه قسمتها شده
....................
خیلی خوبه که پستها جوری برنامه ریزی شود که به عنوان مثال هیچ پستی زیره 20 حرف نباشد و حتما باید 20 کاراکتر باشد که ارسال شود
با تشکر از همه کاربران عزیز سایت
چو کوروش از اهورا یاد می کرد زمین از عدل او بیداد می کرد
ترفند امروز......... سایر موضوعات دیجیتالی.......... کلاس فتوشاپ
شما چی میگین ؟سلام دوستان عزیز:
خیلی معذرت میخوام ار اینکه این موضوع را مطرح میکنم!درتالارها مشاهده می شه که موضوعات غیر علمی مطرح شده وآدم بادیدن اینها فکرمیکنه که این سایت ربطی به نخبکان جوان نداره وجوانها رو سرکار گذاشته اند!حرف من اینه که آیا نمیشه قبل از انتشار جلوی موضوعات غیر علمی وتحریک آمیز گرفته شود؟شما چی میگین؟
در حال حاضر 3 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 3 مهمان ها)
علاقه مندی ها (Bookmarks)