دوست عزیز، به سایت علمی نخبگان جوان خوش آمدید

مشاهده این پیام به این معنی است که شما در سایت عضو نیستید، لطفا در صورت تمایل جهت عضویت در سایت علمی نخبگان جوان اینجا کلیک کنید.

توجه داشته باشید، در صورتی که عضو سایت نباشید نمی توانید از تمامی امکانات و خدمات سایت استفاده کنید.
صفحه 2 از 2 نخستنخست 12
نمایش نتایج: از شماره 11 تا 11 , از مجموع 11

موضوع: در اولین دیدار با نامزدتان چگونه رفتار می کنید؟

کـــــــاربر فــــعال
    رشته تحصیلی
    اقتصاد
    ارسال تشکر
    21,844
    دریافت تشکر: 45,916
    قدرت امتیاز دهی
    82823
    Array
    Almas Parsi's: جدید94

پیش فرض پاسخ : در اولین دیدار با نامزدتان چگونه رفتار می کنید؟

نقل قول نوشته اصلی توسط sallarmelli نمایش پست ها
    ممنون من کم به اینجا سر می زنم اگه تاخیر شده ببخشید
    دست دادن به نامحرم حرام است
    هیچ فرقی نمی کنه احمدی نژاد در سفر خارجی باشه یا شما و نامزدتون باشید وقتی عقدی برقرار نمی شه یعنی شما نامحرم هستید
    متن این قانون این طور می رسونه که ما در جلسه های بعدی می تونیم همدیگر رو بغل کنیم همدیگر رو ببوسیم والی آخر .......اگه برداشت شما و دیگران غیر از اینه این متن رو به عنوان یک جمله به قضاوت عموم بذاریم و مفهوم و برداشتی که از اون می شه رو از دیگران بخواهیم که بنویسند
    موفق باشید
    سلام دوست بزرگوار
    ممنون از پیگیری و پاسخ تون
    با توجه به اینکه در خانواده های ایرانی عموما رسم بر این است که زمانی عنوان نامزد رو به دو جوان میدن طبعا طی انجام مراسمی جوانان با نظارت خانواده هایشان و جلسات معارفه و در نهایت یک جشن کوچک قبل از عقد و گاها به همراه جاری شدن صیغه عقد یا محرمیت این روال طی میشود منظور از این تاپیک جوانان و نوجوانانی است که با طی این مراحل یا بصورت عقد دائم که گاها بصورت خودمانی و با حضور خانواده درجه اول صورت میگیرد و یا صیغه های محرمیتی که با توافق خانواده ها جهت انجام آزمایشات و یا خرید های احتمالی که عموما ممکن است این صیغه محرمیت ساعتی ویا یک روزه و یا یک ماهه و...... باشد بین هر دو جاری میگردد تا طرفین با رعایت اصول اخلاقی مطابق با اصول اسلام با یکدیگر آشنا شوند
    در ثانی زمانی که دو خانواده همدیگر را مناسب وصلت ببینند جهت انجام هر اقدامی بایستی مجوز و مدارک لازم از محضر دریافت کنند جهت آزمایشهای پیش از ازدواج که در همانجا محضر دار پیشنهاد میدن که بایستی صیغه محرمیت با هر مدت زمانی که خودشان توافق می کنند جاری شود
    و زمانی عنوان نامزد رو به دو زوج میدن که این مراحل طی شده باشه و مراسم نامزدی برگذار شده باشه و این توصیه ها برای آگاهی عزیزانی است که برای جلسه اول با شریک آینده زندگی شون می خوان برخورد داشته باشن
    البته نظرات شما برای من قابل احترام و ارزش است اگر توضیحات من باز هم براتون قانع کننده نیست من هم موافقم که اگر نیاز هست با دیگر عزیزان مشورت و مباحثه به عمل بیاد

در پایان ممنونم از اینکه با شکیبایی پاسخ پیامم رو دادید
    براتون آرزوی موفقیت و بهروزی دارم

2. کاربرانی که از پست مفید Almas Parsi سپاس کرده اند.

صفحه 2 از 2 نخستنخست 12

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

کلمات کلیدی این موضوع