اگه واقعأ دوستش داشته باشم از ته دل واسشون آرزوی خوشبختی میکنم.اینو واقعأ میگم چون تجربشو داشتم و واقعأ واسش آرزو خوشبختی کردم و واسش خوشحال بودم.چون افرادی دوست داشتنشون واقعیه که خوشبختی همو بخواند.سخته ولی امکان پذیره.
اگه واقعأ دوستش داشته باشم از ته دل واسشون آرزوی خوشبختی میکنم.اینو واقعأ میگم چون تجربشو داشتم و واقعأ واسش آرزو خوشبختی کردم و واسش خوشحال بودم.چون افرادی دوست داشتنشون واقعیه که خوشبختی همو بخواند.سخته ولی امکان پذیره.
شبيه كسي شده ام كه پشت دود سيگارش باخود مي گويد:ترك مي كنم....سيگار را..خانه را..زندگي را..و باز پكي ديگر مي زند...!!!
آفرین...
زندگی رسم خوشایندیست/زندگی بال و پری دارد با وسعت مرگ/زندگی پرشی دارد،اندازه عشق
من اول حسابی گریه میکنم وقتی راحت شدم واروم .میرم لباس شیک میپوشم وبه رو خودم نمیارم. کاری میکنم که اون پشیمون شه از اینکه به هم نرسیدیم
من ترسیم کردن را به حرف زدن ترجیح میدهم،
زیراترسیم کردنسریعتر است و مجال کمتری برای دروغ گفتن باقی میگذارد.
(لوکوربوزیه)
براش آرزوی خوشبختی میکنمــ
- - - به روز رسانی شده - - -
آروزی بدبختی هم شایـد
دلم تنگه پرتقالِ من!
حسرت خوردن که دیگه فایده نداره
بیخیال نشد دیگه ....
فراموشش میکنم به همین راحتی
ایشالله خوشبخت شه
یه هیزم شکن وقتی خسته میشه که تبرش کند بشه نه هیزماش زیاد بشه تبر ما آدما هم باورمونه نه آرزوهامون
من ....
اولش بهش زنگ میزنم تبریک میگم واز خودش تاریخ دقیق عروسیشو میپرسم که نفهمه بابت از دست دادنش ناراحتم واینکه دوست ندارم اون هم دچار عذاب وجدان بشه
اما من خودم تحمل دیدنشو با یه نفر دیگه ندارم وشاید تو همونجا گریه م بگیره و مجلسو ترک کنم برم ویه جایی دور از همه با خدا خلوت کنم وگریه کنم وتا آخر عمرم خودمو از عاشق شدن محروم میکنم
ویرایش توسط f.jamshidi : 23rd August 2013 در ساعت 04:29 PM
میگویند دلتنگت نباشم !
خدای من...
انگار به آب میگویند خیس نباش...
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)
علاقه مندی ها (Bookmarks)