شمع شب افروز حیدر میرود سوی جنانبا دلی بشکسته و با قامتی همچون کمانپرگرفته مرغ باغ آرزوهای علیدر غمش خون گرید امشب دیده هفت آسمان
__________________________________________________ ________________________
طپشهای دلم روبه رکود استدلم مشغول آن یاس کبود استنشانی های اورا جمع کردمچه سازم سرسرایم پرزدود است
یاس باغ مصطفی بعد ازپدرخشکیده شداز جفای ظالمان برگ وبر او چیده شدآنقدر در ماتم بابا زجان ناله کشیدقوت هر روز وشب زهرا سرشک دیده شد
با سرشک دیده وبا ناله پیوسته اشبا تن تبدار وبا جسم به غایت خسته اشروز تنهایی که او بودوکسی یارش نشدکرده یاری ید اله با ید بشکسته اش
من با که گویم این که بهارم خزان شدهماهم به خاک تیره غربت نهان شدهبانوی بی نشان که به هرسو نشان زاوسترفت از برم به قامت همچون کمان شده
دیدم که ز دل خدا خدا می کردیشکوه زجفا به مصطفا می کردیای کاش شبی پس از دعای همگاناز بهر شفای خود دعا می کردی
حق ذی القربی ادا شد بعد تو یا مصطفیکوثر قرآن فدا شد بعد تو یا مصطفیتازیانه خوردن وناله کشیدن از جگرقسمت آل عبا شد بعد تو یا مصطفی
لااقل با من بگو از حالت ای نیکوسرشتای نگاهت بهر حیدر برتر از باغ و بهشترنگ رخسارت خبر می دهد از سر ضمیرچه کسی روی کتاب عمر تو «پایان» نوشت
__________________________________________________ _________________________
دو بیتی ها(مرثیه زینب سلام اله علیها)
غم دوران من گردد یتیمیکه هم پیمان من گردد یتیمیمن از قد کمانت حتم دارمبلای جان من گردد یتیمی
نمی گویم که تو نا مهربانیزبس خون رفته از تو ناتوانیدلم خواهد در آغوشم بگیریچه سازم که شکسته استخوانی
مکن مخفی به سینه آه، مادرمرا کن از غمت آگاه ،مادرمشو راضی پس از تو زنده باشمگل خود را ببر همراه ،مادر
همی گردم به دنبال بهانهزنم بوسه به جای تازیانهچو لبخند از لبانت رفته مادرصفائی نیست در این آشیانه
تو که رکن تمام کائناتیچرا با کودکان کم التفاتیگمانم قبل تو زینب بمیردشنیده ناله ی عجل وفاتی
تمنای دل زینب همینهکه روی زانو مادر بشینهالهی این چه درد بی دوائی استکه دختر روی مادر را نبینه
از مشرق قلبم رسیده فاطمیهرخت عزایم کو ، رسیده فاطمیه
در حریم فاطمیّه مرغ دل پر می زندناله از مظلومی زهرای اطهر می زند
تا رخصت حضور نیابد، شب طلوعمهتاب از ادب نتراود به روزنشتا کعبه راز سنگ کرامت نیفکنداز چشم روزگار نهان است مدفنش
دل از غم فاطمه توان دارد، نهو ز تربتِ او کسی نشان دارد، نهآن تربتِ گمگشته به بَر، زوّاریجز مهدی صاحب الزمان دارد، نه
ای کاش فدک این همه اسرار نداشتای کاش مدینه در و دیوار نداشتفریاد دل محسن زهرا این بودای کاش در سوخته مسمار نداشت
کاش قلبم به قبرش راه داشتکاش زهرا هم زیارتگاه داشت
حضرت حیدر به نام فاطمه حساس بود ،خلقت از روز ازل مدیون عطر یاس بود ،ای که ره بستی میان کوچه ها بر فاطمه ،گردنت را می شکست آنجا اگر عباس بود .__________________________________________________ ________________________
الا ای چاه یارم را گرفتندگلم، باغم، بهارم را گرفتندمیان کوچه ها با ضرب سیلیهمه دار و ندارم را گرفتند
ناموس خدا، دخت نبی، همسر حیدرامّ الحسنین، شافعه ی خلق به محشراین غم نرود از نظر ما که ز کین شدنیلی رخت از سیلی آن شوم بد اختریا رب تو عذابش بنما بیشتر از پیشآنکس که به پهلوی وی از کینه زدی در
هر سینه که دوستدار زهراستآشفته و بی قرار زهراستگنجینه ی هفت آسمان هادر سینه ی خون نگار زهراستاز شرح کرامتش همین بسعالم همه وامدار زهراست
بریزم اشک غم، از دیده بر رخسار مادر جانبنالم در عزایت بادل افکار مادر جانبه یاد آرم از آن ساعت که با پهلوی بشکستهکشیدی ناله در بین در و دیوار مادر جاناز آن غصب فدک و ز بردن حیدر سوی مسجدمرا دیگر نباشد طاقت گفتار مادر جان
تا که پرسیدم ز منطق، عشق چیستدر جوابم اینچنین گفت و گریستلیلی ومجنون همه افسانه اندعشق تفسیری ز زهرا و علیست
از فاطمه اکتفا به نامش نکنیدنشناخته توصیف مقامش نکنیدهر کس که در او محبت زهرا نیستعلامه اگر هست سلامش نکنید
یا علی رفتم بقیع اما چه سودهر چه گشتم فاطمه آنجا نبودیا علی قبر پرستویت کجاستآن گل صد برگ خوشبویت کجاستهر چه یاشد من نمک پرورده امدل به عشق فاطمه خوش کرده امحج من بی فاطمه (س) بی حاصل استفاطمه (س) حلال صدها مشکل است
جاهلان خیال بافتندفرق شیعه را شکافتندزخم شیعه را نمک زدندقفل بر در فدک زدندتاب دیدنت نداشتندداغ بر دلت گذاشتندتیر و قلب عاشق آه آهسیلی و شقایق آه آه
یا فاطمه جان دست من و دامانتای چشم امید همه بر احسانتبادا به فدایت پدر و مادر منای گفته محمد پدرت قربانت
بر عالمیان رحمت رحمان زهراستدر هر دو جهان سرور نسوان زهراستنوری که دهد شاخه ی طوبی از اوستکوثر که خدا گفته به قرآن زهراست
سبد سبد بیارید گلهای نیلوفری روبیاید عزا بگیریم روزای بی مادری روبگید چاووش بخونه غم از دلا امون بردهبگید حجله بیارند آخه مادر جوون مرده
پیغمبری که عمری، غمخوار امتش بودروی کبود زهرا، اجر نبوتش بود؟!
فاطمیه قصه گوی رنجهاستفاطمیه تفسیر سوز مرتضی ستفاطمیه شعر داغ لاله استقصه ی زهرای هجده ساله ستفاطمیه شرح دیوار و در استدفتر در مقام سخت زینب پرور است
زهرا که شهید گشت بی جرم و گناههست از غم او، سینه ی عالم پر آههمسر شیر خدا کجا و سیلی خوردنلا حول و لا قوه الا بالله
ماگوشه نشینان غم فاطمه ایممحتاج عطا و کرم فاطمه ایمعمریست که ازداغ غمش سوخته ایمدلسوخته ی عمر کم فاطمه ایم
ای دختر آفتاب ای همسر ماهای آنکه تو را ستاره هاخاطر خواهاین ذره به درگاه تو آورده پناهیا فاطمه اشفعی لنا عندالله
سرفصل کتاب آفرینش زهراستروح ادب وکمال و بینش زهراستروزی که گشایند در باغ بهشتمسئول گزینش و پذیرش زهراست
کاش مهدی به جهان چهره هویدا میکردگره از مشکل پیچیده ی ما وا میکردکاش می آمد و با آمدنش از ره لطفقبرمخفی شده ی فاطمه پیدا میکرد
آن شب که ابوتراب با قلب حزینسپرد تن ام ابیها به زمیندانی چرا دست ز دستش افشاندیعنی که تمام هستیم بود همین
زهرا که عنایتش به دنیا برسدباشد که به فریاد دل ما برسدیارب سببی ساز که در روز جزاپرونده ما بدست زهرا برسد
فدک یعنی غروب یاس نیلیفدک یعنی زمین خوردن ز سیلیفدک یعنی اروج تا به احمدفدک یعنی دو آقا در یتیمیفدک یعنی علی زهرا نداردفدک یعنی امیری در اسیری__________________________________________________ ________________________
ای مدینه ماجرای خانه مولا چه بودداستان عترت وحکم ذوی القربی چه بودمحبط وحی خدارا از چه روآتش زدندمهر نیلی ازچه رو بر بازوی زهرا زدند__________________________________________________ ________________________
زندگی بی فاطمه رنج آور استمرگ از این زندگانی بهتر استگریه کن ای آسمان تنها شدیمخسته و درمانده و بی زهرا شدیمای تو شیعه با علی کن زمزمهفاطمه یا فاطمه فاطمه یا فاطمه__________________________________________________ ________________________
تا که باز شد در حجره ام الحسنینگفت با گریه حسن : آجرک الله حسین__________________________________________________ ________________________
سردار خیبر و بدر دیگر ز پا فتــادهدستی به دوش سلمان،دستی به سر نهاده__________________________________________________ ________________________
مهدی بیا کمک کن جدّ مطهــرت رابیــــرون ببر ز خانه تابـــوت مادرت را
دل از غم فاطمه توان دارد؟ نه وز تربت او کسی نشان دارد؟ نهآن تربت گم گشته به بَرْ زوّاری جز مهدی صاحب الزمان دارد؟ نه
دل غریب من از گردش زمانه گرفت به یاد غربت زهرا شبی بهانه گرفتشبانه بغض گلوگیر من کنار بقیع سراغ مدفن پنهان و بی نشانه گرفت
دنبال جنازه ات اگر می نالم آهسته تر از مرغ سحر می نالمدیشت سر بالین تو اشکم می ریخت امشب به غریبیِّ پدر می نالم
در این صحرا چو لاله داغ دارم به دل سوز غمی جانکاه دارممدینه، دیدی از بیداد گردون ز کف دادم همه دار و ندارم؟
آن شب که ابوتراب با قلب حزین بسپرد تن اُم ابیها به زمیندانی که چرا خاک ز دستش افشاند یعنی که تمام هستی ام بود همین!
شب است و ماه، بارِ خویش بسته سکوت نُه فلک در هم شکستهکنار قبر زهرا زار و خسته علی بر خاک ها تنها نشسته
دادم دل شب غسل و نمودم کفنش در خاک سپردم منِ دل خون، بدنشتشییع کنندگان زهرا آن شب من بودم و زینب و حسین و حسنش
در این غوغای غمگین زمانه تو را می خواست شب، بی آشیانهتو خار چشم دنیا بودی ای گُل فدک بود و زمین بود و بهانه
ز کف دادم چراغ لاله ام را کنم پنهان ز دشمن ناله ام رانه دست خود کفن کردم شبانه تن زهرای هجده ساله ام را
مدینه در وطن تنهاترینم «ولی اللّه»ام و خانه نشینمز سوز داغ زهرای جوان مرگ شرر خیزد ز آه آتشینم
مدینه از چه این سان بی قراری تو هم از داغ زهرا سوگواریمدینه دیده ای جز زینب من کند یک چار ساله خانه داری
امشب دل سنگ کوچه ها می گرید یک شهر خموش و بی صدا می گریدتشییع جنازه غریب زهراست تابوت به حال مرتضی می گرید
سوزنده تر از داغ تو، داغی نَبُود پژمرده تر از تو، گل به باغی نبودروشنگر دل هایی و اما افسوس بر گمشده قبر تو، چراغی نبود
ای خاکِ درِ تو تاجِ سرها زهرا وی قبر تو مخفی ز نظرها زهراتا باب شفاعت تو باز است چه غم؟ گر بسته شود تمام درها زهرا
آن روز که پهلوی تو از کینه شکست دل های مُحبّان تو در سینه شکستتصویر تو را دِل علی آینه بود اندوه تو سنگی شد و آیینه شکست
دریغ آن زهره زهرا کجا رفت؟ دریغ آن بضعه طاها کجا رفت؟روم پرسم من از شب زنده داران که زهرا نیمه شب تنها کجا رفت
در حریم فاطمیه مرغ دل پر میزندناله از مظلومی زهرای اطهر میزندالسلام علیک یا فاطمة الزهرا . . .__________________________________________________ ________________________
جاهلان خیال بافتند / فرق شیعه را شکافتندزخم شیعه را نمک زدند / قفل بر در فدک زدندتاب دیدنت نداشتند / داغ بر دلت گذاشتندتیر و قلب عاشق آه آه / سیلی و شقایق آه آه
حضرت فاطمه(س) :خداوند امر به معروف را برای اصلاح مردم قرار دادشهادت زهرای اطهر تسلیت باد . . .__________________________________________________ ________________________
ای بتول پاک السلام / قلب چاک چاک السلامحاصل جوانی علی / ماه ارغوانی علیلحظه ای درنگ کن بمان / وقت ناتوانی علیبی تو سر بلند میکنند / دشمنان جانی علیبی تو سجده میکند به خاک / روح آسمانی علی
یا علی خرابم از غمت / سوختم کبابم از غمتزخم کهنه را نمک زدند / همسر تو را کتک زدند . . .__________________________________________________ ________________________
ای تو مهراب فاطمه / اسوه ی حجاب فاطمهیاس پرپر علی بمان / سایه سر علی بمانقوت دل علی نرو / از مقابل علی نرو . . .__________________________________________________ ________________________
مرو مادر دلم طاقت نداره / دلم بعد از تو خیلی بی قرارهمگه بابام علی شب های بی تو / سرم رو روی زانوهاش بذاره
منم زینب که بی دلدار مانده ستبه قلبم خون به چشمم خار مانده استنگاهم خیره میماند همیشهبه آن خونی که به دیوار مانده است . . .__________________________________________________ ________________________
الا ای چاه یارم را گرفتند / گلم ، باغم ، بهارم را گرفتندمیان کوچه ها با ضرب سیلی / همه دار و ندارم را گرفتند . . .__________________________________________________ ________________________
… خدا ، دخت نبی ، همسر حیدرام الحسین ، شلفعه ی خلق به محشراین غم نرود از نظر ما که ز کین شدنیلی رخت از سیلی آن شوم بد اختریا رب تو غذابش بنما بیشتر از پیشآنکس که به پهلوی وی از کینه زدی در
بریزم اشک غم ، از دیده بر رخسار مادر جانبنالم در عزایت بادل افکار مادر جانیه یاد آرم از آن ساعت که با پهلوی بشکستهکشیدی ناله در بین در و دیوار مادر جاناز آن غصب فدکوز بردن حیدر سوی مسجدمرا دیگر نباشد طاقت گفتار مادر جان . . .
گل من که رنگش نیلی نبود / جواب محبت که سیلی نبود . . .
خدایا به سوز دل مولا علی-ع و به پهلوی بشکسته ی زهرای مرضیه-سقَسمت می دهیم که فرج منتقم شان را برسانی .. آمین
سرفصل کتاب آفرینش زهراستروح ادب وکمال و بینش زهراستروزی که گشایند در باغ بهشتمسئول گزینش و پذیرش زهراست
گرچه مظلومی مولا سندی معتبر است این سند ثابت و امضا شده با میخ در است.
بانو نمی یابیمت ، اما کنار تو گریه مرسوم است ، مگر می توان پهلوی تو بود وشکسته نبود . نام خود را خصم ، داغ ننگ زد / دید بار شیشه داری ، سنگ زد
باد پاییزی اگر برگ خزان را می بردمهر زهرا هم گناه شیعیان را می برد . . .
تا که پرسیدم ز منطق، عشق چیستدر جوابم اینچنین گفت و گریستلیلی ومجنون همه افسانه اندعشق تفسیری ز زهرا (س)وعلیست(ع)
یا علی رفتم بقیع اما چه سود / هر چه گشتم فاطمه آنجا نبودیا علی قبر پرستویت کجاست / آن گل صدبرگ خوشبویت کجاستهر چه باشد من نمک پرورده ام / دل به عشق فاطمه خوش کرده ام
بر عالمیان رحمت رحمان زهراستدر هر دو جهان سرور نسوان زهراستنوری که دهد شاخه طوبی از اوستکوثر که خدا گفته به قرآن زهراست
اللهم صل علی فاطمه و ابیها و بعلها و بنیها و السر المستودع فیها بعدد ما احاط به علمک
بر حاشیه برگ شقایق بنویسید / گل تاب فشار در و دیوار ندارد . ..
حضرت زهرا (س) فرمود: خدایا مرا فارغ کن که تمام توجه ام به آن باشد که برای آن خلق شده ام.
علاقه مندی ها (Bookmarks)