دوست عزیز، به سایت علمی نخبگان جوان خوش آمدید

مشاهده این پیام به این معنی است که شما در سایت عضو نیستید، لطفا در صورت تمایل جهت عضویت در سایت علمی نخبگان جوان اینجا کلیک کنید.

توجه داشته باشید، در صورتی که عضو سایت نباشید نمی توانید از تمامی امکانات و خدمات سایت استفاده کنید.
نمایش نتایج: از شماره 1 تا 1 , از مجموع 1

موضوع: آخرین ملاقات مرحوم آیت الله طالقانی با شهید دکتر علی شریعتی

دوست آشنا
    رشته تحصیلی
    مکانیک-جامدات-گ: هوا فضا
    ارسال تشکر
    275
    دریافت تشکر: 1,226
    قدرت امتیاز دهی
    33
    Array

پیش فرض آخرین ملاقات مرحوم آیت الله طالقانی با شهید دکتر علی شریعتی

سالگرد ارتحال اولین امام جمعه تهران (امام جمعه دائم) است مردی که او را باید در آثارش
    جستجو کرد و مرامش او را باید در لابلای تفسیر قران در کتاب ارزشمند پرتوی از قران جستجو
    کرد که چه زیبا میشود وقتی علم با آزادگی در سرشت آدم آمیخته میشود
    به خانواده بزرگوار مرحوم سید محمود طالقانی در سالگرد ارتحال آن بزرگوار عرض ادب میکنیم
    و به مناسبت سالگرد ارتحالش آخرین صحبت او را با معلم شهید شریعتی در این پست قرار
    میدهیم روحش شاد باد:

روايت‌ آيت‌ الله‌ طالقاني‌ آخرين‌ ملاقاتي‌ كه‌ من‌ با مرحوم‌ دكتر شريعتي‌ داشتم‌، آن‌ وقتي‌ بود كه‌ او تازه‌ از زندان‌ بيرون‌ آمده‌ بود، شبي‌ بود كه‌ تا نيمه‌ شب‌ و بعد از نيمه‌ شب‌ با او بوديم‌ و آن‌ روح‌ خلوص‌ و دريافت‌ احسن‌ را چنان‌ در او ديدم‌ كه‌ اين‌ خاطره‌ هيچ‌ وقت‌ از نظر من‌ محو نمي‌شود. وقتي‌ صحبت‌ مي‌كردم‌ با تمام‌ حواس‌ گوش‌ و چشم‌ و فكرش‌ متوجه‌ جمله‌هاي‌ من‌ بود و مي‌گرفت‌ و بعد به‌ من‌ بر مي‌گرداند. با يك‌ توضيح‌ بهتر و با يك‌ تعبير بالاتر- يادم‌ هست‌ كه‌ آخرين‌ مسئله‌اي‌ كه‌ بعد از نيمه‌ شبي‌ بود مطرح‌ شد، تفسير سوره‌ قدر بود و مسئله‌ ليله‌ القدر. من‌ يك‌ جمله‌اي‌ گفتم‌ و ديدم‌ او شروع‌ كرد بسط‌ دادن‌، كه‌ مرا آن‌ قدر جذب‌ كرد كه‌ ساعتي‌ از شب‌ گذشت‌. و بعد من‌ از او جدا شدم‌. او به‌ طرف‌ تقدير «ليله‌ القدر»ش‌ رفت‌. من‌ هم‌ به‌ طرف‌ تقدير، من‌ به‌ زندان‌ رفتم‌ و سعادت‌ شهادت‌ را با اينكه‌ زمينه‌اش‌ فراهم‌ بود و از آثارش‌ مي‌ديدم‌ نداشتم‌- شايد هم‌ خواست‌ خدا نبود. او هم‌ هجرت‌ كرد و در مسير شهادتش‌، پيش‌ رفت‌. خداوند اين‌ شخصيت‌ بزرگ‌ را و آثارش‌ را براي‌ ما و براي‌ جوانها هميشه‌ آثار اين‌ شخصيت‌، كتاباي‌ او، نظريات‌ او را زنده‌تر بدارد و بر شماست‌ كه‌ در اطراف‌ مطالب‌ او، مسائل‌ او، بحث‌ كنيد، بيانديشيد و همان‌ راهي‌ كه‌ او رفت‌ براي‌ تبيين‌ اسلام‌، يك‌ اسلام‌ انقلابي‌ و اجتماعي‌ و نه‌ يك‌ اسلام‌ فقط‌ ذهني‌ و سنتي‌ كه‌ هميشه‌ داشتيم‌، شما موفق‌ باشيد. و اين‌ انقلاب‌ همان‌ طوري‌ كه‌ گفتم‌ بر عهده‌ شماست‌. من‌ آخر مرز هستم‌ و شما در بين‌ راه‌ هستيد و حركت‌ مي‌كنيد- خداوند همه‌ي‌ شما را حفظ‌ كند.
    آفت تفکر تعصب
    است
    سخن مولا: اللجاجه تسلی الرای
    تعصب و لجاجت تدبیر را باطل میکند.

افسوس بر دیاری که در آن گنبد های طلا
    باشد و در ان دیار مردم فقیر و گرسنه باشند
    در آن دیار ظلم خیمه زده و جهل بر عقل چیره
    شده است.غریبه
    حسین(ع) بیشتر از آب تشنه لبیک بود
    اما افسوس که به جای افکارش زخم های تنش را نشانمان دادند و تنها درد او رابی آبی معرفی کردند.شریعتی

2. کاربرانی که از پست مفید غریبه سپاس کرده اند.

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)