این بحث بیشتر مورد تأکید بزرگتر هاست و مساماً اگه دلیل این امر در تجربیات اونها ریشه یابی بشه میشه به دلایل خوبی رسد
الرجالُ قوام علی النساء
از این آیه هیچ نوع برتری مرد نسبت به زن، برداشت نمیشه، گفته قوام: که از ریشه قَوَمَ، مقاومو .... گرفته شده است. اگر برتری هم باشد برتری جسمی هست.
تسلط مرد بر زن هم یک قانون شرعی هست و دلایل خاص خودش را دارد.
انَّ اکرمکم عندالله اتقاکم
از این آیه هم نمیشه چنین برداشت کرد که مرد یا زن، بر دیگری برتری دارن
اگر شما آیات دیگری سراغ دارید، لطفا بیارید.
اون رشد سریع را هم که همه بهش اشاره کردند، از نظر روانشناسی ثابت شده است.
منم که کلا مخالف ازدواجم.
کسی که به پشتکار خود ایمان داشته باشد برای شانس ارزشی قائل نیست.
ملاک من برای ازدواج سطح علم و دانش طرف مقابل هست.خصوصا اگر رشته اش فیزیک یا شیمی باشه؛ دیگه عالیه.البته حداقل سنش باید 20 سال باشه.
در کل سنش اگر 100 سال هم از من بیشتر باشه، اصلا برام مهم نیست؛ فقط علمش برام مهمه.
سلام.حالا كي خواست ازدواج كنه اين وسطمجردي بيشتر خوش ميگذره!
اما در كل من به هيچ وجه نميتونم يكي از خودم كوچكتر رو تحمل كنم.و در اين مورد با ياس آبي موافقم.احتمال به مشكل خوردن اين ازدواج ها بيشتره
روز ظهور تو چه سرافكنده مي شوند
آنها كه در دعاي فرج كم گذاشتند
ویرایش توسط ^*زهرا*^ : 11th March 2013 در ساعت 10:52 PM
خدایا، به داده و نداده و گرفته ات شکر
که داده ات نعمت است و نداده ات حکمت است و گرفته ات امتحان!
3 تا 7 سال.
- - - به روز رسانی شده - - -
3 تا 7 سال.
GOD is Watching YOU
insta:
_shiny7_
من میگم تفاوت سنی بایید بین 5 تا 10 سال باشه البته اگه تفاهم داشته باشن و همدیگه رو بتونن درک کنن توی این بازه ی سنی هم خیلی عالی میشه
به نظر منم اصلا سن مهم نيست ديد افراد و فهمو شعورشونه كه مهمه يكي 20 سالشه انقدر شعور و دركش بالاست كه اصلا نشون نميده سنشو ولي يكيم هست كه 40 سالشه ولي متاسفانه هيچي حاليش نيست اينو كه گفتم چون ديدم مي گم.پسر خاله ي خودم از يه دختر 7 سال بزرگتر از خودش خوشش اومد آخرم باهاش ازدواج كرد الانم بچه دارن چقدرم زندگي خوبو آرومي دارن.اصلا توي اين دوره زمونه به نظر من سن نميتونه ملاك ازدواج باشه خيلي چيزاي مهم تر هست كه آدم بخواد واسه ازدواج بهش فكر كنه كه از همه مهم تر همون درك و فهم طرف مقابله و به خصوص ايمانشه
- - - به روز رسانی شده - - -
به نظر منم اصلا سن مهم نيست ديد افراد و فهمو شعورشونه كه مهمه يكي 20 سالشه انقدر شعور و دركش بالاست كه اصلا نشون نميده سنشو ولي يكيم هست كه 40 سالشه ولي متاسفانه هيچي حاليش نيست اينو كه گفتم چون ديدم مي گم.پسر خاله ي خودم از يه دختر 7 سال بزرگتر از خودش خوشش اومد آخرم باهاش ازدواج كرد الانم بچه دارن چقدرم زندگي خوبو آرومي دارن.اصلا توي اين دوره زمونه به نظر من سن نميتونه ملاك ازدواج باشه خيلي چيزاي مهم تر هست كه آدم بخواد واسه ازدواج بهش فكر كنه كه از همه مهم تر همون درك و فهم طرف مقابله و به خصوص ايمانشه
يافته هايت را با باخته هايت مقايسه كن
اگر خدارا يافتي هرچه باختي مهم نيست
هرچقدر بشر احساسی تر باشد از قدرت عقل کاسته می شودو احساس هرچقدر بالاتر برود تصمیمات درست عقل نزول پیدا میکند و در مسائل زندگی که خانمها بیشتر درگیر احساسات می شوند این قانون بیشتر خودشو نشون میده.
شاید در حالات آروم و بدون ماجرا خانم به جزئیات بیشتر دقت میکنه اما زندگی سرشار از ماجراست و در ماجراها چون احساسات خانمها بیشتر است از قدرت عقل آنها بیشتر کاسته میشه و تصمیم آنها تقریبا احساسی میشه و طبق این اساس است که در سخنان مولاعلی(ع) دیده میشه که فرموده از مشورت با زنان بپرهیزید چون مشورت در هنگامی پیش می آید که مسألۀ مهمی پیش آمده و خانم بخاطر اینکه احساساتش فوران میکنه از قدرت عقل و باتبع تصمیم دزست کاسته میشه و بهتر نمیتونه تصمیم بگیره. و احساسات جزو جدا ناپذیر خانمهاست.و این لازمۀ جنس لطیف است. بخاطر همین تصمیمات آقایون در مواقع حساس در زندگی به صحت نزدیکتر است.
درحالت عادی درک خانمها بخاطر درگیر نشدن احساسات و توجه به جزئیات شاید بالا باشه اما در مسائل و تصمیم گیری خانمها بخاطر احساساتشون نمیتونن مناسب موقعیت عمل کنند.
الهی؛ تشنگی ام را در کسب علم و عملم را در آنچه رضایت توست قرار بده.
آمین
در حال حاضر 4 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 4 مهمان ها)
علاقه مندی ها (Bookmarks)