توی ازدواج مرسوم که خانم ها کوچکتر از آقایون باشند به دلیل این که آقایون از نظر فکری دیر تر از خانم ها رشد می کنند و مثلا پسر 10 ساله سن 7 یا 8 سالگی دختر 10 سال رو نشون می ده پس بهتر این فاصله سنی باشه تا زن و شو هر بیشتر به درد هم بخورند.![]()
توی ازدواج مرسوم که خانم ها کوچکتر از آقایون باشند به دلیل این که آقایون از نظر فکری دیر تر از خانم ها رشد می کنند و مثلا پسر 10 ساله سن 7 یا 8 سالگی دختر 10 سال رو نشون می ده پس بهتر این فاصله سنی باشه تا زن و شو هر بیشتر به درد هم بخورند.![]()
اولا سن مهم نیست دوما با توجه به اینکه عقل پسرها به نسبت دخترها دیرتر میرسه درنتیجه عقیده بر اینه که پسر بزرگتر باشه چون حتی اگه همسن هم باشن دختر بیشتر از پسر میفهمه و این برای اکثر مردم سخته چه دختر چه پسر!! از نظر من پسر از 2 سال تا 10 سال باید بزرگتر باشه
ممکنه خیلیا فکر کنن 10 سال خیلیه ولی می کسایی رو دیدم با اختلاف 8 سال و واقعا خوشبخت بودن البته بستگی به اخلاق طرفین هم داره!
- - - به روز رسانی شده - - -
اولا سن مهم نیست دوما با توجه به اینکه عقل پسرها به نسبت دخترها دیرتر میرسه درنتیجه عقیده بر اینه که پسر بزرگتر باشه چون حتی اگه همسن هم باشن دختر بیشتر از پسر میفهمه و این برای اکثر مردم سخته چه دختر چه پسر!! از نظر من پسر از 2 سال تا 10 سال باید بزرگتر باشه
ممکنه خیلیا فکر کنن 10 سال خیلیه ولی می کسایی رو دیدم با اختلاف 8 سال و واقعا خوشبخت بودن البته بستگی به اخلاق طرفین هم داره!
خوب به پسر خیلی بستگی داره بعضی پسرا ازسنشون خیلی بیشتر میفهمن اما من خودم حاضر نیستم قبول کنم چون واسه بارداری خانم و بچه خطر ناکه و بچه ممکنه مشکلاتی داشته باشه و همچنین خانم بعد بترداری شکسته ترمیشه و خیلی بزرگتر از مرد میزنه. و خیلی چیزای دیگه ....
به نظر من بین 2تا 5 سال اختلاف خوبه
همه ی درود هایم نثار کسانی باد که کاستی هایم را میداند و باز هم دوستم دارند.
سلام به نظر من تفاوت سنی خیلی مهمه! من ازدواجی رو که پسر از دختر کوچکتر باشه رو اصلا قبول ندارم و این کار رو بچه بازی می دونم! مطمئنا این زوج در اینده با مشکلات زیادی رو به رو میشن که البته درک این مشکلات برای پسری که سنش از دختر کمتره خیلی خیلی مشکله و این باعث میشه بیشتر مشکلات رو دختر به دوش بگیره و این یعنی استارت خوردن مشکلات و بعد از ان اختلاف سلایق ،دیدگاه ها و معیارهاشروع به خود نمایی می کنه
ممنون از دوستان به خواطر نظراتشون
مثلا اختلاف یه سال باشه چی؟
ویرایش توسط M@hdi42 : 11th March 2013 در ساعت 07:55 PM
حداکثر 1 سال بزرگتر باشه میشه در مورد ازدواج باهاش فکر کرد
با سلام
ظاهرا اتفاق نظر بر اینه که پسر بزرگتر باشه
ولی به نظر من، وجود یا عدم وجود اختلاف سنی فی نفسه ملاک نیست و مشکل ساز نمیتونه باشه. آنچه که مهم هست، اقتضاهای سنین مختلف در خانم ها و آقایان میباشد. آدم در هر سنی، علایق و خواسته های مربوط به اون سن را دارد و همچنین درک و فهمش نیز عموما منطبق بر سنش میباشد.
از طرفی از نظر فکری و رشد اجتماعی، رشد خانم ها سریع تر از آقایان میباشد، یعنی یک دختر در مقایسه با یک پسر همسن خودش بیشتر میفهمد و بهتر میتونه زندگی رو اداره کنه. بخاطر عمومیت داشتن این قضیه، جامعه قبول کرده که در ازدواج، سن مرد بیشتر از سن زن باشد. و از طرف دیگر، در شرع مقدس اسلام، زن باید مطیع مرد باشد، بخاطر همین مساله نیز به نظر خود بنده، سن مرد بالاتر باشد بهتر هست و راحتتر میشه قبول کرد که حرفشو گوش کنیم. (مثلا برا خود من یه مورد پیش اومده بود که 7 سال از من کوچکتر بود،..... خوب مسلما برا من چنین موردی قابل قبول نخواهد بود)
این حرفایی که دوستان و بنده زدیم، مربوط میشود به عرف جامعه، اما نه در شرع اسلام و نه در قانون، هیچ دستوری راجع به تفاوت سنی مرد و زن وجود ندارد. از اینجا معلوم میشود که تفاوت سنی، فی نفسه نمیتونه ملاک باشد. حضرت پیامبر اکرم (ص) و حضرت خدیجه (س)، 15 سال اختلاف سنی داشتند و مهمتر اینکه حضرت خدیجه بزرگتر از حضرت پیامبر بود! آیا زنگیشان دچار مشکل شد؟؟؟ همچنین حضرت علی (ع) و حضرت فاطمه ()س نیز همچین اختلاف سنی داشتند و ...
اما جواب شخص خودم برای سوال تاپیک: بنده نیز ترجیح میدهم، طرف مقابلم بزرگتر از خودم باشه، ولی اگر دیدم شخص پخته و فهمیده ای هست و خصوصیات خوبش پایین بودن سنش را تحت شعاع قرار میده، میتونم تا 2 سال را قبول کنم که از من کوچکتر باشه.
خوبه حداقل بین 4یا6 سال باشه .
خوبه حداقل بین 4یا6 سال باشه .
اینکه دختران زودتر از پسران میفهمند اصلا درست نیست وکاملا بر عکسه (لطفا رو این تاکید نکنیدچون بحث منحرف میشه). البته در مورد رشد فیزیکی درسته . دلایل اسلامی این قضیه هم اینه مرد بر زن تسلط داشته باشه و برتری داشته باشه.
اینکه دختران زودتر از پسران میفهمند اصلا درست نیست وکاملا بر عکسه (لطفا رو این تاکید نکنیدچون بحث منحرف میشه). البته در مورد رشد فیزیکی درسته . دلایل اسلامی این قضیه هم اینه مرد بر زن تسلط داشته باشه و برتری داشته باشه.
در حال حاضر 2 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 2 مهمان ها)
علاقه مندی ها (Bookmarks)