سلام
نه دوستمون مسیح نبی زاده با استناد به حرف شما به بنده اون حرفو زدند. چند پست قبلی ایشون رو بخونین. اسم بنده رو داخل پرانتز نوشته بود و گفته بود همچین بعید هم نیست یا همچین حرفی بود فکر کنم خونده باشین چون اسم شما زیر پست ایشون بود شاید از یادتون رفته باشه فکر کنم صفحۀ2 یا 3 بود.بنده به اون پست اشاره میکنم . البته نظر ایشون هم محترم است و باید بهش احترام گذاشت و برا بنده نظر ایشون خیلی محترمه.اونجا هم خواستم بگم مقالۀ بنده نبوده و إلا نظر همۀ دوستان قابل احترام است.ممنون از شما
الهی؛ تشنگی ام را در کسب علم و عملم را در آنچه رضایت توست قرار بده.
آمین
آمین
دیگه حوصله بحث با شما رو ندارم....همین قدری که وقت گذاشتم کافی بود
ویرایش توسط شه پری : 4th March 2013 در ساعت 01:30 AM
جمع کن بساطت رو.....
هدف از این تاپیک تحقیق بوده، همون جملۀ اول تاپیک بهش اشاره شده.خودتون سوال پرسیدین بنده هم طبق وظیفۀ خودم که تاپیک گذاشته بودم و طبق رعایت ادب جواب دادم در حالی که بنده انسانی نخوندم رشته ام ریاضی بوده و سررشته ای در ادبیات ندارم و فقط به شعرهای عرفانی و حکایتهای جالب علاقه داشتم و یادمون مونده .ممنون از شما که وقت گذاشتین. جای تشکر داره. از اینکه قسمتی از وقت باارزشتون رو در این تاپیک گذراندین نهایت تشکر را داریم.ممنون.موفق باشین
یامولاعلی(ع)
آمین
ممنونم آقای عبدالله
من نظرم را نمیگم، چون تا وقتی به چیزی یقین نکردم، در بارش اظهار نظر نمیکنم.
هیچ کدوم از ما انسانهایی کاملی نیستیم، و به نظر من در قضاوت باید به شاخص نگاه کرد نه به شخص. اینکه بگوییم: چون فلانی یه حرفی رو زده پس حتما درست هست، یا حتما غلط هست. باید ببینیم اون حرف چقدر با منابع معتبر ما (قرآن، سنت و احادیث، و عقل که رسول باطنی هست) مطابقت دارد.
به قول حافظ:
جنگ هفتاد دو ملت را عذر بنه/ چون ندیدند حقیقت و ره افسانه زدند
یک شعر جلال الدین محمد(مولوی) میذارم...توی این شعر،چقد زیبا حضرت علی مدح شده...شاعر چقد زیبا تواضع و وابستگی خودش رو دربرابر حضرت علی نشون میده...بخونیدش....ضرر نمیکنید...
ای عاشقان ای عاشقان،من جان جانان یافتم
ای صادقان ای صادقان،من نور ایمان یافتم
ای عارفان ای عارفان،من مرتضی بشناختم
هم درد را درمان شدم هم نیز درمان یافتم
ای منکران، ای منکران،حقا که من از جان و دل
تا بندۀ حیدر شدم،ملک سلیمان یافتم
خاکی بدم،جانی شدم،حبه بدم،کانی شدم
این رفعت و این منزلت از آل عمران یافتم
ای عامیان ای عامیان،در حضرت پاک ولی
هم صاحب عزت شدم،هم نور عرفان یافتم
ای عاقلان ای عاقلان،در حضرت شمع هدی
بی آتش و بی مشعله،قندیل رخشان یافتم
ای مردمان ای مردمان، از فرقت آل عبا
از چشم سار چشم خود،دریای عمان یافتم
با حیدر خود حیدرم،بیرون ز حیدر کافرم
حق را به حق در "من عرف" از شاه مردان یافتم
سر نبی مصطفی،دارد علی مرتضی
وز دولت آل عبا،ایمان و احسان یافتم
گوید به من آن مدعی،مولا چه آوردی بگو
دل یافتم دل یافتم دل یافتم جان یافتم
خیلی جالب بود![]()
حرفی را بزن که بتوانی بنويسی،چيزی را بنويس که بتوانی پای آنرا امضاء کنی و چيزی را امضاء کن که بتوانی پای آن بايستی!
"ناپلئون بناپارت"
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)
علاقه مندی ها (Bookmarks)