زیره دونههای خیلی معطریه که معمولا به عنوان ادویه پلو ازش استفاده میکنیم. اما خواص این دونههای سبز و سیاه خیلی بیشتر از این حرفاست که فقط برای یکی دو مدل غذا ازش استفاده کنیم. هر کدوم از این دونهها مملو از ویتامینهای K, E, C, B1, B2 و املاح معدنی ازجمله کلسیم، آهن، منیزیم، فسفر، پتاسیم و سدیم هست.زیره بهترین دوست دستگاه گوراش و یه ضد نفخ عالیه و دلپیچههای ناشی از باد معده و روده رو به سرعت از بین میبره.وجود ویتامین K این قابلیت رو به زیره داده که دوست خوب زنان باشه. دمکرده زیره داروی مقوی و بینظیری برای پایان دردهای پریوده. این دونهها دوست خوب نوزادهای شیرخوره هم هست. مادری که زیره میخوره شیر بیشتری داره که بچه رو به سکسکه و دلپیچه دچار نمیکنه.زیره به خاطر وجود ویتامینهای گروه B آرامبخش سیستم عصبیه و دردهای عصبی رو کاهش میده و تو کنترل بیماریهایی مثل صرع مفیده. کلیه، کبد و دستگاه تنفسی در هر حالتی آماده دریافت کمکهای زیره هستن تا کارشون رو بهتر انجام بدن.زیره رو توی سالاد، ماست و پنیر،همراه با غذاهای گوشتی یا به صورت دمنوش میتونید مصرف کنید.در تصویر زیر چند نکته مهم در مورد زیره که دونستنش در زندگی روزمره به شما کمک می کند را نشان می دهد . سایز این عکس هم برای پرینت گرفتن و هم برای استفاده به عنوان کاغذ دیواری دسکتاپ کامپیوترتان مناسب است.منبع: http://rangirangi.com/%D9%81%DA%A9%D...C%D8%B1%D9%87/
علاقه مندی ها (Bookmarks)