سلام دوستان مهم ترین هدفتون تو زندگی چیه ؟ اگه هدفتون چیه ارزو تون کدومه ؟ فرق این دو تاچیه ؟
چه جوری با ارزو هامون برسیم ؟
بحث علمی و اجتماعی
به کار بردن الفظ نا متعارف و سیاسی مطلقا ممنوع متشکرم
سلام دوستان مهم ترین هدفتون تو زندگی چیه ؟ اگه هدفتون چیه ارزو تون کدومه ؟ فرق این دو تاچیه ؟
بحث علمی و اجتماعی
به کار بردن الفظ نا متعارف و سیاسی مطلقا ممنوع متشکرم
سلام.به طور خلاصه بگم.نمیدونم هدف چیه ارزو چیه.اما یه چیز میخوام تو زندگیم فقط واسه خودم مفید نباشم.یعنی فقط به داد خودم نرسم...سلام دوستان مهم ترین هدفتون تو زندگی چیه ؟ اگه هدفتون چیه ارزو تون کدومه ؟ فرق این دو تاچیه ؟
بحث علمی و اجتماعی
به کار بردن الفظ نا متعارف و سیاسی مطلقا ممنوع متشکرم![]()
هدف اون چیزیست که معقولانه انتخاب شده و ما برای رسیدن به آن برنامه ریزی میکنیم و از تمام امکانات و استعدادها استفاده میکنیم تا به آن برسیم و هرروز درگیر رسیدن به آن هستیم و به بازخورهای زندگی در راه رسیدن به آن توجه میکنیم. اما آرزو چیزیست که شاید معقول نباشد و رسیدن به آن غیرممکن باشد و برای رسیدن به آن زیاد درگیر بعضی چیزا بخاطر غیرممکن بودن یا فاقدبودن امکانات نمیشیم و برنامه ریزی نمیکنیم. درواقع اگر آرزو معقولانه باشد و برای رسیدن به آن راه ممکنی وجود داشته باشد و بتوان تمامی امکانات را بسیج کرد این آرزو تبدیل به هدف می شود. آرزو مابین هدف و رویاییست که دست نیافتنی است. یعنی:
هدف ________________ آرزو ________________رویای دست نیافتنیاگر توان وامکانات رسیدن به آن وجود داشته باشد تبدیل به هدف می شود و اگر توان و امکانات نباشد تبدیل به رویای دست نیافتنی می شود
الهی؛ تشنگی ام را در کسب علم و عملم را در آنچه رضایت توست قرار بده.
آمین
هدف نقطه ی معلومی است که می خواهیم به آنجا برسیم .
برنامه ریزی یعنی راه های رسیدن به آن هدف را مشخص سازیم . در علم مدیریت این طور برداشت می شود .
در روان شناسی در شاخه ایی به نام ان ال پی : این طور عنوان می شود که اول باید بدانیم می خواهیم به کجا برویم و چه نتیجه اییی برسیم پس باید هدف داشته باشیم .
دوم اینکه دریچه ها ی وجودی خود را گسترش داده و جذب کنیم و در مرحله سوم آنچنان بر رفتار های خود طبق الگوی های موفق عمل و پا فشاری کنیم تا به کامیابی برسیم .
ارزو : کاش من کنکورقبول بشوم !! مهندسی ایی پزشکی اییی چیزی .
هدف گذاری : من قصد دارم در دانشگاه پذیرفته شوم . سنجیدن جوان کار به طور همه جانبه .
در نظر گرفتن استعداد . علاقه . تامین منابع مادی . صرف وقت و هزینه .
برنامه را خرد تر می کنیم . برای درس . کتاب و کلاس .
http://roksana65.blogfa.com/ساناز فرهیدوش
وبلاگ خودشکوفایی
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)
علاقه مندی ها (Bookmarks)