آشنایی با روش تهیه مربای هلو
سعی کنید برای تهیه این مربا، از قابلمه نچسب استفاده کنید تا نیاز به، هم زدن زیاد نداشته باشد.
مواد لازم برای یک پیمانه مربا:
هلو: یک کیلوگرم
شکر: 150 گرم
شکر وانیلی ( موجود در قنادیها): 2 قاشق غذاخوری
طرز تهیه:
• هلوها را پوست کنید و هستههای آنها را جدا کنید.
• سپس آنها را درشت خرد کنید و درون یک قابلمه نچسب بریزید.( تکههای هلو به هنگام حرارت دیدن، آب آنها جاری شده و شل میشوند و شکل خود را از دست میدهند پس بهتر است آنها را خیلی ریز نکنید).
• شکر و شکر وانیلی را به ظرف اضافه کنید و روی حرارت متوسط به مدت 40 دقیقه آنها را حرارت دهید.
•پیشنهاد میکنیم، مربای هلو را اگر گرم است با بستنی وانیلی و اگر سرد است با نان تست و کره برای صبحانه میل کنید.
علاقه مندی ها (Bookmarks)