جالب و کمی ترسناک
جالب و کمی ترسناک
جنها بر سر گور از دست رفتگان خود حاضر می شوند و به مویه و مرثیه سرایی مشغول می گردند. هر کس که شبانگاه گذرش بر این گورستان بیفتد، مورد نفرین جن ها قرار می گیرد و با عذابی سخت بعد از چند روز می میرد."
این عذاب سخت از طرف جنیان یعنی؟؟
هه هه!!!
هیچ کاری نمیتونن بکنن.
در ضمن اینم بگم که جنها در خونه توی آشپزخونه بیشتر پرسه میزنن.(بزرگترای ما اینجور میگن!!)
من که خداییش خخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخی ییییییللللللللللییییییییی ییییییییییییی دوس دارم یکیشونو ببینم,اما احتمال داره که بعدش لال بشم... .
پس دعا کنید که ببینم.
مرسی.
به خدا سوگند اگر هفت اقلیم را با آنچه در زیر آسمان هاست به من دهند تا خدا را در گرفتن پوست جویی از دهان مورچه ای نافرمانی کنم,این کار را نخواهم کرد... .
منم وصیت میکنم اونجا بذارنم موقع مرگ
در يه منطقه از شهرستان رفسنجان به نام بخش نوق روستاي شمس آباد كه زادگاه ميرزاي كرماني نيز هست قبرستاني وجود دارد كه قدمتش را كسي نمي داند اما يه چيز جالبي كه دارد اين هست كه قبرها به صورت اطاق هايي از جنس خشت و گل است و مردگان در آن دفن شده اند اما متاسفانه به دليل پيدا كردن كنج در اين گورستان تمامي قبرهاي اين منطقه را خراب كردن اما شخصي در آنجا زندگي ميكند كه به نام باز علي شهرت دارد اين شخص حدودا 80 سال دارد كه بدون هيچ سر پناهي در تمام فصول سال حتي در دماهاي زير صفر در برف و باران بدون هيچ سرپناهي در دل قبرستان به زندگي مي پردازد و روزه به داخل روستا امده و از مردم غذا طلب مي كند چهره ي وحشتناكي دارد چون در اين مدت رنگ آب را نديده و گيسواني بس بلند و ژوليده دارد حتي روزنامه محلي نيز با او گفتگويي داشته اين مرد به نظر من يكي از عجايب ايران به شمار ميرود كه گمنام است .
خدايا شكار شيرم كن قبل ازآنكه خرگوشي شكار كنم !
من مردم منطقه ای رو میشناسم که این دیدگاهی که شما دارید رو ندارند...
اونها جن یه موجود تلقی میکنند...مثل انسان....خیلی عادی...
و کسان زیادی هم وجود واردند که با عاشون بصورت ادی صحبت کردند و بعد هر کدوم راه خودش رو پیش گرفته و رفته....
ترس نداره که....
شما از مورچه میترسید؟
جن هم یه موجوده....
عدم شناخت باعث ترس میشه...
جمع کن بساطت رو.....
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)
علاقه مندی ها (Bookmarks)