دوست عزیز، به سایت علمی نخبگان جوان خوش آمدید

مشاهده این پیام به این معنی است که شما در سایت عضو نیستید، لطفا در صورت تمایل جهت عضویت در سایت علمی نخبگان جوان اینجا کلیک کنید.

توجه داشته باشید، در صورتی که عضو سایت نباشید نمی توانید از تمامی امکانات و خدمات سایت استفاده کنید.
صفحه 2 از 6 نخستنخست 123456 آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 11 تا 20 , از مجموع 54

موضوع: آيا هر بلايي كه سرمون مياد خواست خداست يا امتحانه يا اين حرفا يه جور قرص آرام بخشه

کاربر فعال سایت
    رشته تحصیلی
    کلام,فقه,اصول,
    ارسال تشکر
    27,914
    دریافت تشکر: 19,740
    قدرت امتیاز دهی
    0
    Array
    kamanabroo's: جدید150

پیش فرض پاسخ : آيا هر بلايي كه سرمون مياد خواست خداست يا امتحانه يا اين حرفا يه جور قرص آرام بخشه

نقل قول نوشته اصلی توسط عبدالله. نمایش پست ها
    خدا خودش می فرماید هر نیکی که می رسد از طرف من و هر بدی که بهتون می رسد از خودتان است. ..... .

میشه منبع این حرف رو بگید! آیات قرآن خلاف این حرف شماست. بخاطر همین مجبور میشید برای رسیدن به حرف درست کلی توضیح بدید . همون توضیحاتی که ذیلا می آورم.

نقل قول نوشته اصلی توسط hosein400 نمایش پست ها
    اگه همه چيز نتيجه اعمال ماست پس عمل خوب نتيجه خوب ميده و برعكس
    پس اين جمله كه خدا ميفرمايند هر نیکی که می رسد از طرف من و هر بدی که بهتون می رسد از خودتان است يعني چي
    ؟
    دوست گرامی این جمله ای که نقل از خدا شده درست نیست. و آیات قرآن چیز دیگری رو میگه .

به پست قبلی ام مراجعه کنید.

خب کی به عمل خوب نتیجۀ خوب میده؟ خب خدا میده برا همینه که خدا میگه خوبی از طرف من است. و در عمل بد با آنچه خیلی هشدار داده شده باز چون خلاف دستور میرویم نتیجۀ بد میبینیم در این هم خدا جور عمل ما را می کشد و خیلی چیزها را جبران می کند.در آیت الکرسی هست که خدا میگه «الله ولی کسانی است که ایمان آوردند» اما سرپرستان تاریکیها هم وجود دارند خدا خودش را که یک سرپرست است معرفی کرده و مسئولیت افرادی که پیروش هستند را برعهده گرفته اما سرپرستان دنباله روان تاریکی ها را جمع آورده{هم سرپرستان و هم تاریکی را جمع آورده} در حالی که آنان مسئولیت پیروانشان را برعهده نمی گیرند در این مورد هم خدا جور پیروان تاریکی ها را می کشد و جبران می کند.
    عمل ما نتیجه ای میدهد که متناسب با عمل است و این نتیجه را خدا قرار می دهد در خوبی نتیجه را خوب قرار میدهد و در بدی که خودمان کردیم لزوما باید نتیجه بد باشد و ما را گرفتار سازد اما باز خدا جبران می کند نه سرپرستانی که دنبالش رفتیم

نتیجۀ خوب و بد را کی میده؟ کی قوانین را گذاشته؟ کی اعضا و جوارح را آفریده که به وسیلۀ آن اعمال را انجام می دهیم؟خب خدا
    حالا خدا دستور داده که تمام اینها باید در راه بندگی استفاده بشه و چون فرشتگان بندگی خدارا میکنند و اختیار ندارند انسان آفریده شد تا با اختیارش این کار را بکند و خدا میگه جن و انس را نیافریدیم مگر برای عبادت. پس ما خلق شدیم تا اطاعت خدا را بکنیم در این میان اختیار به ما داده شد تا زیبایی عبادت چندین برابر بشود.
    این جهان با قوانین خدا اداره میشه نه با حساب و کتاب ما.
    توضیحاتتون هم خوب و مناسب است ممنونم

2. 4 کاربر از پست مفید kamanabroo سپاس کرده اند .

کاربر جدید
    ارسال تشکر
    15
    دریافت تشکر: 98
    قدرت امتیاز دهی
    0
    Array

پیش فرض پاسخ : آيا هر بلايي كه سرمون مياد خواست خداست يا امتحانه يا اين حرفا يه جور قرص آرام بخشه

سلام آقاي كمان ابرو ممنون از توضيح كامل شما اين جمله شما يكم هضمش برام سخته (‌خوبی هایی که برای ما پیش می آید توفیقی است که خداوند بخاطر اعمال و رفتار و نیت های خود انسان به او عطا می کند )‌
    ما وقتي كه عمل خوبي انجام بديم خوب نتيجه هم خوب ميشه ؟
    آيا منظورتون اينه كه همين عمل خوب هم كه انجام ميديم يه توفيقي است كه خدا شامل حال افراد ميكنه ؟

4. 6 کاربر از پست مفید hosein400 سپاس کرده اند .

کاربر فعال سایت
    رشته تحصیلی
    کلام,فقه,اصول,
    ارسال تشکر
    27,914
    دریافت تشکر: 19,740
    قدرت امتیاز دهی
    0
    Array
    kamanabroo's: جدید150

سلام آقاي كمان ابرو ممنون از توضيح كامل شما اين جمله شما يكم هضمش برام سخته (‌خوبی هایی که برای ما پیش می آید توفیقی است که خداوند بخاطر اعمال و رفتار و نیت های خود انسان به او عطا می کند )‌
    ما وقتي كه عمل خوبي انجام بديم خوب نتيجه هم خوب ميشه ؟
    آيا منظورتون اينه كه همين عمل خوب هم كه انجام ميديم يه توفيقي است كه خدا شامل حال افراد ميكنه ؟
    سلام
    خداروشکر

منظورم این بود که اتفاقات خوبی که برای ما می افته و امور خیری که برای ما پیش میاد نتیجه اعمال و رفتار و نیت های خود ماست.

بله خداوند علاوه بر اینکه بخاطر اینکه ما عمل خوب و نیت خوب کردیم اثرهای خوب مترتب می کنه ... توفیقاتی هم برای اعمال خوب آینده به ما میده... که ما با اراده و اختیار خودمون از اون توفیق (موقعیت خوب) استفاده می کنیم. شاید کسانی باشند که خداوند توفیق بهشون بده اما استفاده نکنند..

ببینید اگر بخوام دقیق بگم اینطور میشه:
    ما انسانها مامور به انجام وظیفه و تکلیف هستیم و نتیجه رو باید بسپاریم دست خدا.
    غالبا و اکثرا ما به وظیفه و تکلیف عمل می کنیم و نتیجه رو هم می بینیم.

اما اگر گاهی ما به وظیفه و تکلیف عمل کردیم و نتیجه اش در دنیا برای ما ظاهر نشد معناش این نیست که خداوند نمی خواد به ما بده. بلکه معناش این هست که حکمت خداوند اقتضا کرده که اون خیر کوچکی که قرار بود به ما برسه رو با خیر کثیری که در آخرت به ما میده عوض می کنه. و این عوض کردن مسلما به صلاح خود ماست. و این بخشی از معنای توکل هست.

6. 7 کاربر از پست مفید kamanabroo سپاس کرده اند .

کاربر جدید
    ارسال تشکر
    15
    قدرت امتیاز دهی
    0
    Array

نقل قول نوشته اصلی توسط مخفی نمایش پست ها
    خدا فرصت ها رو می زاره ما باید بصیرت دیدن اونها رو داشته باشیم.
    یه ایت الله ای بود که می گفت"من یک لحظه از عمرم رو هم به بطالت(یا همون باطل) نگذروندم!" ما هم باید همین طوری باشیم.

- - - به روز رسانی شده - - -

خدا فرصت ها رو می زاره ما باید بصیرت دیدن اونها رو داشته باشیم.
    یه ایت الله ای بود که می گفت"من یک لحظه از عمرم رو هم به بطالت(یا همون باطل) نگذروندم!" ما هم باید همین طوری باشیم.

سلام دوست عزيز حرف شما درسته ولي عملياتي خيلي سخته

8. 2 کاربر از پست مفید hosein400 سپاس کرده اند .

کاربر جدید
    ارسال تشکر
    15
    قدرت امتیاز دهی
    0
    Array

پس آقاي كمان ابرو هر مصيبتي رو نميشه گفت كه خواست خدا بوده و از اين حرفا
    آخه گاهي آدم يه كسايي رو ميبينه كه مشكلاتي رو خودشون در زندگي براي خودشون به وجود آوردن حالا با يه انتخاب اشتباه يا هر چيز ديگه بعد كه به جايي نمي رسن و كاملا خودشونو غرق در مشكلات ميبينن ميگن خدا خواست كه اينجوري بشه
    به نظر من اين ها فقط ميخوان اشتباهات خودشون رو بندازن گردن خدا و با اين جملات يه جور آرامشي براي خودشون درست كنن .

10. 5 کاربر از پست مفید hosein400 سپاس کرده اند .

دوست آشنا
    رشته تحصیلی
    شیمی
    ارسال تشکر
    3,581
    دریافت تشکر: 2,686
    قدرت امتیاز دهی
    1090
    Array
    بحث's: جدید80

بچه ها منم یه سوالی دارم هر کی میدونه بگه . تقدیروسرنوشت درسته من هر مطلبی خوندم قانع نشدم مثلا یکی با یکی ازدواج میکنه قسمته ؟ما بایه افرادی تو زندگیمون آشنا مشیم قسمته ؟خیلی دوس دارم بدونم .
    خدا همه ی بنده هأش رو دوست دأره حتی بیشتر از پدر و مادرشون حتی کسایی که مأ دوستشون ندأریم پس سعی کنیم همه رو دوست دأشته بأشیم

12. 5 کاربر از پست مفید بحث سپاس کرده اند .

کاربر جدید
    ارسال تشکر
    15
    قدرت امتیاز دهی
    0
    Array

نقل قول نوشته اصلی توسط بحث نمایش پست ها
    بچه ها منم یه سوالی دارم هر کی میدونه بگه . تقدیروسرنوشت درسته من هر مطلبی خوندم قانع نشدم مثلا یکی با یکی ازدواج میکنه قسمته ؟ما بایه افرادی تو زندگیمون آشنا مشیم قسمته ؟خیلی دوس دارم بدونم .
    به نظر من تقدير و سرنوشت درسته ولي چيزي كه هست اينه كه كسي اين تقدير رو براي ما رقم نمي زنه مگر خود ما با اعمالي كه انجام ميديم و وقتي كه مسيري رو انتخاب ميكنيم و روي هدفمون تمركز ميكنيم خود به خود مسير ها خودش باز ميشه . حالا اينكه ما يه انتخاب اشتباهي بكنيم بعد براي اينكه از درگيري هاي ذهني آرامش پيدا كنيم بگيم خوب سرنوشت ما اين بوده اينها همون قرص هاي آرامبخشه كه صورت مسئله رو پاك ميكنه

البته نظر من اينه ها شايد اشتباه ميگم

14. 5 کاربر از پست مفید hosein400 سپاس کرده اند .

استعداد برتر سایت
    رشته تحصیلی
    الکترونیک و فیزیک هسته ای
    ارسال تشکر
    4,930
    دریافت تشکر: 13,220
    قدرت امتیاز دهی
    12297
    Array
    عرفان سلیم زاده's: خجالت

سلام دوست عزيز حرف شما درسته ولي عملياتي خيلي سخته
    باید به اطلاعات ورودیت بیشتر توجه کنی و سریع تر و چابک تر آنالیزشون کنی.
    البته برای شروع مغز باید امادگی پیدا کنه . تمرین کنی کم کم عادت میشه.
    اگه این کارو بکنی تصمیم گیری هر چی که باشه با اعتماد به نفس بیشتری گرفته میشه.
    و فرد رو مسئولیت پذیر می کنه.
    موفق باشی.

16. 5 کاربر از پست مفید عرفان سلیم زاده سپاس کرده اند .

استعداد برتر سایت
    رشته تحصیلی
    الکترونیک و فیزیک هسته ای
    ارسال تشکر
    4,930
    دریافت تشکر: 13,220
    قدرت امتیاز دهی
    12297
    Array
    عرفان سلیم زاده's: خجالت

نقل قول نوشته اصلی توسط بحث نمایش پست ها
    به نظر من اینا همش فرصته اگه درست استفاده کنی خوشبخت میشی اگر هم نه هر چی فرصت بیاد جلو فرقی نمی کنه از کجا بازم خوشبخت نمی شی.
    موفق باشی.

18. 4 کاربر از پست مفید عرفان سلیم زاده سپاس کرده اند .

کاربر فعال سایت
    رشته تحصیلی
    روانشناسی بالینی
    ارسال تشکر
    29,978
    دریافت تشکر: 25,422
    قدرت امتیاز دهی
    43645
    Array
    نارون1's: لبخند

میشه یه صحبتی هم در مورد پیامبران در مورد این موضوع کنین ؟؟

خیلی ممنون

اللَّهُمَّ اجْعَلْنِي أَخْشَاكَ كَأَنِّي أَرَاكَ وَ أَسْعِدْنِي بِتَقْوَاكَ
    مجلـــه رویش ذهــن

20. 4 کاربر از پست مفید نارون1 سپاس کرده اند .

صفحه 2 از 6 نخستنخست 123456 آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)