نتايج يك تحقيق نشان داد مصرف زياد غذاهاي جنوبي در آمريكا با افزايش خطر وقوع سكته مغزي همراه است.
به گزارش وبدا، به نقل از نشريه ساينس ديلي محققان با بررسي رژيم غذايي بيش از 20000 فرد بزرگسال سياه پوست و سفيدپوست از افراد آمريكا دريافتند مصرف غذاهاي جنوبي شامل مرغ و ماهي سرخ شده، سيبزميني سرخ شده، ژامبون، جگر و نوشيدنيهاي شيرين، خطر ابتلا به سكته مغزي را افزايش ميدهد. براساس اين گزارش محققان افزودند: كساني كه حدود 6 بار در هفته از غذاهاي جنوبي استفاده ميكردند خطر وقوع سكته مغزي در آنها نسبت به كساني كه يك بار در ماه از اين غذاها استفاده ميكردند بيش از 40 درصد بوده است. نتايج حاصل از اين گزارش حاكيست؛ مصرف منظم ميوهها، سبزيجات، حبوبات و غلات سبوسدار حدود 5 بار در هفته ميتواند تا 29 درصد خطر وقوع سكته مغزي را در مقايسه با كساني كه از اين مواد غذايي كمتر استفاده ميكنند كاهش دهد. نتايج ديگر اين مطالعه ميافزايد: داشتن رژيمهاي غذايي آمريكايي به سبك جنوبي باعث تقويت خطرات ناشي از بيماريهاي قلبي عروقي ميشود چرا كه مصرف غذاهاي چربي از اين قبيل باعث ايجاد كلسترول بالا شده و خوردن نوشيدنيهاي شيرين منجر به ديابت و مصرف غذاهاي شور نيز باعث ايجاد فشار خون بالا ميشود. گفتني است در اين ميان آمريكاييهاي آفريقايي تبار تا 5 برابر بيش از سفيدپوستان آمريكايي از غذاهاي جنوبي استفاده ميكنند كه اين پديده باعث شده است تا ميزان وقوع سكته مغزي در ميان سياهپوستان تقريباً دوبرابر بيش تر از سفيدپوستان باشد.
علاقه مندی ها (Bookmarks)