دوست عزیز، به سایت علمی نخبگان جوان خوش آمدید

مشاهده این پیام به این معنی است که شما در سایت عضو نیستید، لطفا در صورت تمایل جهت عضویت در سایت علمی نخبگان جوان اینجا کلیک کنید.

توجه داشته باشید، در صورتی که عضو سایت نباشید نمی توانید از تمامی امکانات و خدمات سایت استفاده کنید.
نمایش نتایج: از شماره 1 تا 1 , از مجموع 1

موضوع: اثر ضد میکروبی اسانس گشنیز، بومادران و شوید بر روی باکتری‏ها

  1. #1
    کاربر فعال سایت
    رشته تحصیلی
    ارشد ژنتیک ،کارشناسی میکروبیولوژی
    نوشته ها
    2,987
    ارسال تشکر
    25,976
    دریافت تشکر: 13,088
    قدرت امتیاز دهی
    24669
    Array
    سونای's: جدید81

    پیش فرض اثر ضد میکروبی اسانس گشنیز، بومادران و شوید بر روی باکتری‏ها





    محققان دانشگاهی دریافتند:

    اثر ضد میکروبی اسانس گشنیز، بومادران و شوید بر روی باکتری‏ها





    تحقیقات دانشگاهی نشان می‌دهد: اسانس سه گیاه گشنیز، بومادران و شوید اثر ضدمیکروبی قابل توجهی روی باکتری‏ها دارند و ممکن است بتوان از آنها به خصوص از شوید در درمان عفونتها استفاده کرد.

    به گزارش خبرنگار پژوهشی ایسنا منطقه دانشگاه علوم پزشکی تهران، پژوهشی با هدف بررسی ترکیبات عمده اسانس سه گیاه گشنیز (Coriandrum sativum)، بومادران (Achillea wilhelmsii) و شوید (Anethum graveolens)، شناسایی و اثر ضد میکروبی این گیاهان بر روی چهار باکتری پاتوژن اشیرشیاکلی، باسیلوس سرئوس، باسیلوس لیچنی فورمیس و سودوموناس آئروجینوزا در شرایط آزمایشگاهی و تعیین حداقل غلظت مهارکنندگی (MIC) آنها توسط سجاد قادری، دانشجوی کارشناسی ارشد از دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگان و همکارانش انجام شد.

    در این مطالعه تجربی، اسانس گیاهان توسط دستگاه کلونجر و به روش تقطیر با آب استخراج شد. ترکیبات تشکیل دهنده‌ی اسانس این گیاهان توسط کروماتوگرافی گازی تجزیه ای (GC) و گاز کروماتوگراف متصل به طیف سنجی جرمی (GC/MS) مورد شناسایی قرار گرفتند و درصد ترکیبات آنها اندازه گیری شد. برای تعیین MIC هر اسانس بر روی باکتری‌های مورد مطالعه از روش ریز رقت (Micro Dilution) استفاده شد.

    یافته‌ها حاکی از آن است که در اسانس گیاهان بومادران، گشنیز و شوید به ترتیب آلفا-پینن، D - کارون و لینالول ترکیبات عمده را تشکیل می دهند. برای مهار رشد باکتری‏های اشیرشیاکلی و باسیلوس لیچنی فورمیس، اسانس شوید با غلظت ppm 312.5 و برای مهار رشد باکتری‌های باسیلوس سرئوس و سودوموناس آئروجینوزا به ترتیب اسانس‌های گشنیز و بومادران با غلظت‌های ppm 1250 و ppm 312.5 موثرتر واقع شدند.

    طبق نتایج این پژوهش، اسانس هر سه گیاه گشنیز، بومادران و شوید اثر ضد میکروبی قابل توجهی روی باکتری‏های مورد مطالعه داشتند و ممکن است بتوان از آنها به خصوص از شوید در درمان عفونتها استفاده کرد.

    این مطالعه در مجله علوم پزشکی دانشگاه شهرکرد منتشر شده است.


    http://isna.ir/fa/news/91111106593/

    ستاره ها نهفتم در اسمان ابري
    دلم گرفته اي دوست، هواي گريه با من

  2. کاربرانی که از پست مفید سونای سپاس کرده اند.


اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

موضوعات مشابه

  1. غروب بر روی کانال ونیز، ایتالیا
    توسط وحید 0319 در انجمن گالری تصاویر معماری جهان
    پاسخ ها: 0
    آخرين نوشته: 2nd August 2012, 01:23 PM
  2. خبر: انتخاب تبریز، بهترین شهر ایران برای زندگی کذب است!!!
    توسط m.g.s.t.r در انجمن اخبار اجتماعی
    پاسخ ها: 0
    آخرين نوشته: 24th July 2012, 09:13 PM
  3. پاسخ ها: 0
    آخرين نوشته: 6th April 2012, 12:09 PM
  4. پاسخ ها: 0
    آخرين نوشته: 5th February 2011, 11:16 PM
  5. از این ۸ کار بپرهیز، خانم عزیز!
    توسط Admin در انجمن روانشناسی خانواده
    پاسخ ها: 0
    آخرين نوشته: 17th July 2009, 07:15 AM

کلمات کلیدی این موضوع

مجوز های ارسال و ویرایش

  • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
  • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
  • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
  • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
  •