دوست عزیز، به سایت علمی نخبگان جوان خوش آمدید

مشاهده این پیام به این معنی است که شما در سایت عضو نیستید، لطفا در صورت تمایل جهت عضویت در سایت علمی نخبگان جوان اینجا کلیک کنید.

توجه داشته باشید، در صورتی که عضو سایت نباشید نمی توانید از تمامی امکانات و خدمات سایت استفاده کنید.
نمایش نتایج: از شماره 1 تا 1 , از مجموع 1

موضوع: مصرف غذاهای فوری یکی از عوامل بروز آسم و آلرژی است

  1. #1
    کاربر فعال سایت
    رشته تحصیلی
    ارشد ژنتیک ،کارشناسی میکروبیولوژی
    نوشته ها
    2,987
    ارسال تشکر
    25,976
    دریافت تشکر: 13,088
    قدرت امتیاز دهی
    24669
    Array
    سونای's: جدید81

    پیش فرض مصرف غذاهای فوری یکی از عوامل بروز آسم و آلرژی است

    مصرف غذاهای فوری یکی از عوامل بروز آسم و آلرژی است

    تهران- نتایج یک تحقیق بزرگ که در سطح بین الملل انجام شد، نشان می دهد که مصرف غذاهای فوری (فست فودها ) مانند ساندویج، همبرگر و دیگر موارد سه بار در هفته یا بیشتر با افزایش خطر ابتلا به آسم، آلرژِی و التهاب مخاط بینی و پلک ها در کودکان و نوجوانان همراه است .



    به گزارش خبرگزاری شین هوا، در این تحقیق که به سرپرستی محققان دانشگاه اوکلند در نیوزلند انجام شده است ، تغذیه بیش از 319 هزار نوجوان از 51 کشور و بیش از 181 هزار کودک از 31 کشورجهان مورد بررسی قرار گرفت.

    نتایج این مطالعه نشان داد که مصرف هفتگی میوه یک اثر محافظتی در برابر ابتلا به بیماری های ناشی از مصرف فست فودها دارد.

    در این مطالعه محققان از والدین کودکان درمورد شیوع علایم آسم، آلرژی و التهاب مخاط بینی و پلک ها و نیز رژیم غذایی هفتگی کودکان سوال کردند.

    محققان محور توجه خود را بر شدت بروز این علایم در 12ماه و مصرف برخی انواع غذاهایی که اثرات محافظتی و یا ویران کننده بر سلامت داشتند، متمرکز کردند.

    این غذاها شامل گوشت، ماهی، میوه و سبزیجات، غلات، نان، پاستا، برنج، کره، مارگارین، خشکبار، سیب زمینی، شیر، تخم مرغ، همبرگر و فست فودها می شد.

    تجزیه و تحلیل محققان نشان داد که فست فودها تنها نوع غذایی هستند که با ابتلا به آسم، آلرژی و التهاب مخاط بینی و پلک ها در میان دو گروه مورد مطالعه همراه بود.

    این مطالعه نشان داد که مصرف هفتگی سه وعده فست فود یا بیشتر موجب افزایش 39 درصدی خطر ابتلا به آسم شدید در میان نوجوانان و افزایش 27 درصدی خطر ابتلا به آسم، آلرژی و التهاب مخاط بینی و پلک در کودکان می شود.

    از طرف دیگر مشخص شد که مصرف میوه اثر محفاظتی برای هر دو گروه مورد مطالعه در برابر خطر ابتلا به این بیماری ها دارد و از ابتلا به خس خس سینه و التهاب مخاط بینی و پلک در میان نوجوانان پیشگیری می کند.

    براساس نتایج این مطالعه مصرف میوه به ترتیب موجب کاهش 11 و 14 درصدی شدت علایم آسم در میان نوجوانان و کودکان می شود.

    به گفته محققان غذاهای فست فود دارای سطوح بالایی از اسیدهای چرب ترانس هستند که بر سیستم ایمنی بدن تاثیر می گذارد در حالی که میوه سرشار از آنتی اکسیدان و سایر مولفه های مفید است.

    نتایج این مطالعه در مجله اینترنتی Thorax منتشر شده است.


    http://www.irna.ir/fa/News/80518075/



    ستاره ها نهفتم در اسمان ابري
    دلم گرفته اي دوست، هواي گريه با من

  2. کاربرانی که از پست مفید سونای سپاس کرده اند.


اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

موضوعات مشابه

  1. عواملی که باعث شده هنوز مجرد بمانید؟
    توسط میهن در انجمن روانشناسی خانواده
    پاسخ ها: 1
    آخرين نوشته: 3rd May 2011, 12:11 AM
  2. پاسخ ها: 0
    آخرين نوشته: 10th October 2010, 03:34 PM
  3. پاسخ ها: 0
    آخرين نوشته: 31st January 2010, 11:27 PM
  4. دادكان در نود(1): دعواي من و علي آبادي دعواي رياست بود
    توسط mahdi9067 در انجمن فوتبال و فوتسال
    پاسخ ها: 0
    آخرين نوشته: 5th January 2010, 10:54 AM
  5. خبر: «شكم بزرگ» از عوامل خطرزاي بروز آسم
    توسط Mina_Mehr در انجمن خبرهای پزشکی
    پاسخ ها: 0
    آخرين نوشته: 28th August 2009, 01:33 PM

کلمات کلیدی این موضوع

مجوز های ارسال و ویرایش

  • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
  • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
  • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
  • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
  •