ادم ها سه دسته هستند دسته اول اتفاقات را مي سازند و دسته ي دوم نظاره گر اتفاقات هستند و دسته سوم از راه مي رسند و مي گويند اصلا چه اتفاقي افتاده اينها موفق ترين آدمها هستند . آنهايي كه از بي راه مي روند گمراه نيستند اينها عاقبت انديش هستند .
ادم ها سه دسته هستند دسته اول اتفاقات را مي سازند و دسته ي دوم نظاره گر اتفاقات هستند و دسته سوم از راه مي رسند و مي گويند اصلا چه اتفاقي افتاده اينها موفق ترين آدمها هستند . آنهايي كه از بي راه مي روند گمراه نيستند اينها عاقبت انديش هستند .
خدايا شكار شيرم كن قبل ازآنكه خرگوشي شكار كنم !
اااا اررره !
منم یوقتایی اتفاقی ک واسه هزارپا افتاد وسم میوفته
آنه شرلی هم نشدم که یکی بهم بگه
آنه!!!
تکرار غریبانه ی روزهایت چگونه گذشت؟؟؟
من همیشه منطقی بودم و خواهم بود وقتی سوالی برام ایجاد میشه دیگه لذتی از اون چیز نمیبرم تا با منطق به جواب سوالم برسم
- - - به روز رسانی شده - - -
من همیشه منطقی بودم و خواهم بود وقتی سوالی برام ایجاد میشه دیگه لذتی از اون چیز نمیبرم تا با منطق به جواب سوالم برسم
آخرین برگ سفرنامه باران اینست
که زمین چرکین است
بستگی داره منطق منطقه چی باشه
چو کوروش از اهورا یاد می کرد زمین از عدل او بیداد می کرد
ترفند امروز......... سایر موضوعات دیجیتالی.......... کلاس فتوشاپ
همیشه منطقی بودن خوبه اما اگه بعضی ادما منطق پذیر باشن
سکوت چه زیباست وقتی تمام حرفها از توصیف عاجزند......بزرگترین اقیانوس ارام است پس ارام باش تا بزرگترین باشی........
من همیشه گفتم اینو چون با تمام وجودم احساسش کردم
هیچ زمانی نمیشه گفت منطق بهتر است یا..؟!
چون همه احساسات و عقل آدمی در کنار هم زیبا هستند
درسته که آدمها با هم تفاوتهای زیادی دارن و افکار و رفتار همه ماها با هم فرق میکنه
اما دنبال منطق و دلیل منطقی و اصل قضیه بودن خوبه در صورتی که چیزی رو ندید نگیریم
مثال ساده همین میمونها هستن که من میتونم بگم خیلی راحت میشه از غروب آفتاب لذت برد و در کنارش علتشو هم جویا شد چون جهان هستی روی یه منطق و نظم به وجود اومده و میشه به علت همه ی پدیده ها پی برد
دیگه خواه ناخواه اینجا سایت علمیه و همه ما میدونیم که به خاطر همین سوالات و کنجکاوی هایی که از همیشه وجود داشته آدمی دست به تحقیق و کشف زده و هنوزم که ادامه داره
تو زندگی عادی هم همین موضوع صدق میکنه.. اگر بتونیم همه موضوعات درست تحلیل کنیم و احساسات و منطقمونو تشخیص بدیم وگرنه میشیم همون هزارپا بعد از سوال میمون!
به هر حال هر کسی جایی تو این وسط گیر میکنه که چی درسته و چی غلط! امیدوارم که بتونیم تا حد توان درست و زیبا رفتار کنیم و از زندگی لذت ببریم...
ممنونم زلفا جون عزیزم..همیشه مطالبت عالیه
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)
علاقه مندی ها (Bookmarks)