اینها در مورد زنهای قدیم صادق بودند
الان زنها میخوان مرد باشن
بهتره که دوستان به جای ایراد گرفتن از هم به موضوعی بپردازن که به آن دعوت شده اند و جمع دوستانه رو خراب نکنن و کنار هم بودن رو قدر بدونن
درخت غم به جانم کرده ریشه
به درگاه خدا نالم همیشه
رفیقان قدر یکدیگر بدانید
اجل سنگ است وآدم مثل شیشه
اتحاد رو حفظ بکنن هرچند که یه نفر از دوستان حرفی برخلاف میل زده باشه. زن و مرد نداریم همه باهم متحدیم دوست عزیزمان مارو به یه موضوعی دعوت کرده و خواسته که برا خانما بگه که مسئولیت خطیرو بزرگی دارن پس قدر خودتونو بدونین وبه مردها بگن که قدر همسرانتان را بدانید و بهش احترام بذارین وبا دید بزرگمنشانه به خانم نگاه کنین.جایگاه و بزرگی و تحمل و شگفت انگیزی و... خانم واقعا با هزاران کتاب و نوشته و بحث هم شناخته نمیشه.به نظرات هرچند مخالف به خاطرخودمون احترام بذاریم تا جمع دوستانه شکر اب نشه.ممنون
ویرایش توسط عبدالله91 : 18th January 2013 در ساعت 08:01 AM
صدق الله العلی اعظیم
همین اشتباه زنان بس که احساساتی با مسائل برخورد میکنند... .
بعدشم اینقدر توی سر و کله هم نزنین که کی بهتره کی بدتره,هم مرد واسه زندگی لازمه هم زن.
و خدا هم احتمالا موقع خلقت زن همچین حرفایی نزده.
به خدا سوگند اگر هفت اقلیم را با آنچه در زیر آسمان هاست به من دهند تا خدا را در گرفتن پوست جویی از دهان مورچه ای نافرمانی کنم,این کار را نخواهم کرد... .
زنده باد تمام خانومایی که قدر خودشان رامیدانند
بال هایم را کجا جاگذاشته ام ؟که اکنون باید دست گدایی برای موشکی کاغذی دراز کنم
کاش خخدا زن رو اینجوری نیافریده بود .یه فدایی همیشگی .دیواری کوتاه تر از بقیه .گاهی فکر میکنم خیلی از این خصوصیتها که می گن خدادادی نیست بلکه اکتسابیه .اونقدر توگوشمون از بچگی خوندن که یاد گرفتیم در عین نرمی سخت باشیم.در عین عصبانیت صبوری کنیم .هر وقت یکی من بود ما نیم من باشیم .اونقدر گفتن وگفتن تا همه باورشون شده که زن و به عبارتی مادرباید گرسنه بمونه وقتی غذا کمه .مادر باید ساکت باشه وقتی بقیه عصبانی هستند .زن باید ذر مقابل بدیهای مرد صبور باشه تا مرد یه روزی سر عقل بیادوقدرشو بدونه و.....من مطمئنم همه ی این خصوصیات کار خدا نیست طی قرنها به زن تحمیل شده .
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)
علاقه مندی ها (Bookmarks)