سایت گل- عادل فردوسی پور است و تیکه اندازی هایش در حین گزارش بازی های مختلف . آنچه او در دربی گفته را با هم مرور می کنیم:دقیقه 11: قلعه نوعی و نکونام دارند با هم صحبت می کنند. قطعا با زبان فارسی هم حرف می زنند. قابل توجه مهدی رحمتی!دقیقه 23:همینجوری بازی ادامه پیدا کنه من نگران فرانکو باره سی هستم که خوبش نبره!دقیقه 27:اوه اوه...چی انداختند تماشاگرا اونجا!خونسردترین نفر تو این صحنه کمک داور بود!دقیقه 39: یه نما همکارای ما از باره سی و کروش بدهند ببینیم در چه شرایطی دارند بازی را نگاه می کنند. اصلا بازی را نگاه می کنند یا خیر!
دقیقه 42:باید بازیکن ها مواظب گوش های محسن قهرمانی هم باشند!میگه همینی که گفتم. کلا با کسی شوخی نداره و اگه قرار باشه لج کنه بد لج میکنه.
دقیقه 52: بنگر گه این بار بازی نکنه حداقل خیالش راحته پیراهنش سالم میمونه.دقیقه 68:فرهاد مجیدی با کلی مقدمات میاد که وارد بازی بشه و هوادارای استقلال جوری خوشحالی میکنند که انگار تیمشون گل زده!دقیقه 69: حالا دیگر نیمکت نشین های استقلال میتونند بیان و راحت بازی را تماشا کنند.دقیقه 72: بازی خیلی جذاب و سریع و جذاب است که اینجوری هم روی زمین می افتند و بازی را از حرکت می اندازن.دقیقه 88:سخته که دو تیم تو بازی رفت و برگشت گل نزنند اما پرسپولیس و استقلال این کار را با شایستگی انجام دادند.دقیقه 90:عدال کلاه کج که تو تیم سپاهان تجربه دست زدن به ترقه و ترکیدنش را داره از زمین رفت بیرون.
چو کوروش از اهورا یاد می کرد زمین از عدل او بیداد می کرد
ترفند امروز......... سایر موضوعات دیجیتالی.......... کلاس فتوشاپ
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)
قبل از هر گونه فعالیت در سایت به قوانین توجه نمایید.
علاقه مندی ها (Bookmarks)