ما الانم حجابمون اختیاریه کسی زورمون نکرده
منکه راضیم از حجابم.
- - - به روز رسانی شده - - -
منکه راضیم از حجابم.
منکه راضیم از حجابم.
منکه راضیم از حجابم.
مثلا دینمون اسلامه باید چه در ظاهر چه در باطن با کسایی که دین ندارن فرق کنیم.
مشکل ما اینه که دینو به صورت موروثی پذیرفتیم خودنون نرفتیم دنبالش تا با دید باز انتخاب کنیمو از سر عشق بهش عمل کنیم نه فقط دستورو اجبار دیگران.
با شال مثل تیپ الانم
" برای آنکه در زندگی پخته شویم نباید هنگام عصبانیت از کوره در برویم "
اسلام یک دین واحد نمیشه یه تیکشو که فقط به نفعمونه قبول کرد اونوقت با اعراب جاهل چه فرقی میکردیم؟ چرا بودو نبود شال فرقی نداره؟ ما دخترا رحمت خداوندیمو زیبایو زینتمون بیشتر از پسراس پس باید از گوهر وجودیمون محافظت کنیم نه اینکه بذاریم هرکی از راه میاد واسه لذت یه نگاه بندازه و بره. شما اگه یه گل زینتی زیباو گرون قیمت داشته باشی واسش یه گلخونه کوچیک با فول امکانات درست نمیکنی تا گلتو پرورش بدی؟
سرتو درد نمیارم فقط میگم توهم همون گل زینتی گرون قیمتی قدر خودتو بدون
اسلام یک دین واحد نمیشه یه تیکشو که فقط به نفعمونه قبول کرد اونوقت با اعراب جاهل چه فرقی میکردیم؟ چرا بودو نبود شال فرقی نداره؟ ما دخترا رحمت خداوندیمو زیبایو زینتمون بیشتر از پسراس پس باید از گوهر وجودیمون محافظت کنیم نه اینکه بذاریم هرکی از راه میاد واسه لذت یه نگاه بندازه و بره. شما اگه یه گل زینتی زیباو گرون قیمت داشته باشی واسش یه گلخونه کوچیک با فول امکانات درست نمیکنی تا گلتو پرورش بدی؟
سرتو درد نمیارم فقط میگم توهم همون گل زینتی گرون قیمتی قدر خودتو بدون
یک تیپ اسپرت ساده با کلاه !
البته منظور از اسپرت ( لباس آستین بلند با شلوار لی بودا )
هر کی 1 نظری داره و نظر همه قابل احترامه.به هر حال اگه حجاب اختیاری بود من ترجیح میدادم 1 تیپ معمولی و راحت رو انتخاب کنم.حالا که نیس,شما هم اینقدر خودتو ناراحت نکن.1 نظرسنجی ساده بود و میخواسیم همه راحت نظرشونو بگن.و ممنون از نظر شما.
ویرایش توسط sara.shz : 8th January 2013 در ساعت 05:51 PM
خوب من اعتقاد به حجاب دارم و همین طورم دینمو خیلی دوست دارم و فکر کنم همین طوری که هستم بهتره
در حال حاضر 3 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 3 مهمان ها)
علاقه مندی ها (Bookmarks)