واقعا این همه تفاوت بین این گوشی ها رو متوجه نمیشید؟! نکنه انتظار دارید مثلثی یا بیضی شکل باشن؟!! شما چیزی به عنوان اصالت طراحی رو قبول دارید؟!
به نظر من تغییرات این اسمارتفون ها خیلی بیشتر از سری گالکسی سامسونگ و بخصوص آیفون هست!!
این عکس ها از روبرو هستند. بعضی مدلهای اکسپریا از نیمرخ دارای قوس بسیار زیبایی هستند که باعث میشه بسیار خوشدست باشن و از حالت یه تیکه آجر بیرون بیان!
سونی تقریبا صنعتی ترین گوشی های بازار رو تولید میکنه که بعضی از اونها IP57 دارن. یعنی در مقابل آب و گرد و خاک بسیار مقاوم هستند!!
من خودم Arc S دارم و در یک کارخونه کار میکنم. در کنار موتور اسپیندل 24000 دور دستگاه CNC گوشیم به خوبی آنتن میده و جالب اینه که طرف مقابل صدای منو به لطف Active noise cancellation به راحتی میشنوه! از نظر ضربه هم گوشیم بالای 10 بار از دستم افتاده، قابش بخصوص در قسمت Proximity Sensor با ضربه اول ترک برداشت، ولی گوشی بدون کوچکترین ایرادی کار میکنه و هر روز از اینکه این گوشی رو خریدم احساس رضایت بیشتری میکنم!!
سونی با در اختیار داشتن تکنولوژی Exmor R بهترین ماژولهای دوربین تلفنهای همراه رو تولید میکنه و اکثر برندهای دیگه از ماژولهای سونی در محصولات خودشون استفاده میکنن.
اکثر سایتهای معتبر مثل GSMArena این گفته منو تایید میکنن. میتونم لینک بدم.
در رابطه با دوربین که فکر میکنم سخت در اشتباهی..
بازی!!!! من چند روز پیش دوستم که S III داره داشت بازی Call Of Duty رو بازی میکرد و من واقعا از گرافیک بسیار بالای بازی هیجان زده شده بودم. من همین الان که دارم این متن رو مینویسم بازی GTA III و GTA Vice City رو گوشیم دارم و فکر میکنم زمین تا آسمون با بازی های جاوا فرق دارن! بازی های دوبعدی جالبی مثل Cut the Rope , AngryBirds , Robotek , Where's My Water و ... همگی نشون دهنده پیشرفت فوق سریع صنعت بازی های تلفن همراه هستند.
در رابطه با صدا... چیزی نمیگم فقط یکی از آزمایش های GSM Arena رو از گوشی های امروزی با همون N73 مقایسه کن و خودت متوجه این اشتباهت میشی!
مثلا یه نگاه به این Voice 63dB / Noise 58dB / Ring 62dB بنداز!
علاقه مندی ها (Bookmarks)