ویرایش توسط somayehfaridi : 24th December 2012 در ساعت 10:10 PM
هر گیاهی درون خودش شیرابه ای دارد که یا خام هست و از ریشه گرفته است، یا پرورده هست و از مواد اولیه که از ریشه و هوا گرفته است فرآوری میکند و تولید میکند و این شیره پرورده برای هر گیاهی متفاوت است هم از نظر کیفیت مواد تشکیل دهنده و هم کمیت آن و همچنین رنگ و طعم و ...، که ممکن است برخی از شیرابه ها قرمز رنگ باشد
اینکه بگوییم از یک درخت خون انسانی میچکد با هیچ منطقی و علمی سازگار نیست، بر فرض محال اگر چنین چیزی وجود داشت و آزمایش هم میشد، نتایج آزمایش در دنیا مثل توپ صدا میکرد. و در این صورت تمام گیاهشناسان دنیا خودشونو به اون درخت میرسوندن و ازش نمونه برمیداشتند و موضوع تحقیقات گسترده ای میشد.
باز بر فرض محال اگر چنین باشد و آن درخت در روز عاشورا خون گریه میکند، چگونه است که این ماموریت خطیر بر آن درخت واگذار شده؟ آیا تمام گونه های آن درخت در تمام دنیا گریه میکنند یا فقط آن تک درخت؟؟؟ اگر تمام گونه ها گریه میکنن پس باید در همه جای دنیا که این درخت وجود دارد همگی یک صدا گریه کنند، اگر فقط آن تک درخت گریه میکند با قوانین زیست شناسی که خداوند بر حیات وضع کرده، مغایرت دارد، درحالی که در قوانین خدا تغییر و تبدیلی وجود ندارد. باز فرض میکنیم که طبق قدرت خداوند که بر هر عملی قادر است و جهانی را «کن فیکن» میکند، این درخت به حکم خود خداوند گریه میکند!!! سوالی که پیش میاید این است: این درخت چه خصوصیتی داشته که این ماموریت به عهده او گذاشته شده؟؟
گذشته از مسایل زیست شناسی، برای اثبات حقانیت امام حسین چنان دلایل قوی و محکمه پسند و عقلانی وجود دارد که نیازی به این خرافه ها نیست
یعنی نهضت امام حسین اونقدر ضعیف هست که برای برپا نگه داشتنش به ترشحات یک درخت باید تکیه کنیم، به قول یکی از اساتیدمان: یعنی امام حسین (ع) (با عرض معذرت) اونقدر بدبخت و بیچاره شده که درخت به حالش گریه میکند؟؟
چند سال پیش تو اتوبوس نشسته بودم (ایام محرم ود)، یه عده خانوم نشسته بودن و صحبت میکردن، صحبت که چه عرض کنم همش غیبت و بدگویی بود، تا اینکه حرفاشون سوق پیدا کرد به طرف آرایش کردن یا نکردن در ایام محرم، همون کسانی که کلی غیبت میکردن و صف اتوبوسو رعایت نکرده بودن و نمیکردن و نخواهند کرد، با افتخار تمام میگفتند که بخاطر امام حسین ابرومو برنداشتم، یکی دیگه جواب میداد که: آره دیگه با همین کاراست که نهضت امام حسین پا بجا مونده!!!
خواستم بگم: یعنی نهضت امام حسین اونقدر سست و ضعیفه که به تار موی ابروی تو بنده؟؟؟؟!!!! ولی دیدم فایده نداره و آخرش محکوم میشم، حرفی نزدم
.
الانم سوال من اینه: آیا نهضت امام حسین به گریه درخت بنده؟؟؟
.
اگر امروز با یک فیلمی که من بیننده نمیدونم کی گرفته و از کجا گرفته و اصل قضیه چگونه بوده، به امام حسین ایمان بیاورم، فردا هم یکی با عقیده مخالف میاد و یه کیسه خون میذاره کنار قبر یزید و امثالهم و با یه وسیله کنترل از راه دور یواش یواش اون خون را جاری میکنه و ازش فیلم میگیره و کسی هم نمیتونه چیزی بگه، چون مشابه اون را شیعه نشون داده، و خواهد گفت: اگر راست است، پس این هم راست است، اگر دروغ است، پس فیلم شما هم دروغ است. و به احتمال بسیار قوی کسانی که با فیلم گریه سنگ، به امام حسین ایمان آورده اند، با دیدن فیلم گریه سنگ بر یزید نیز ایمانشان به طرف یزید برمیگردد یا حداقل به امام حسین شک میکنند.
فکر کنم از حضرت رسول روایت شده که میفرمایند: در اخرالزمان تشخیص حق از باطل مانند تشخیص حرکت یک مورچه در روی سنگ سیاه است.
و دنیای امروز پر است از مصادیق این حدیث. در این دنیا تکیه کردن بر فیلم و نقل قول های غیر مستند و ...، کار عاقلانه ای نیست.
بله نظره شمام دروسته من باید اطلاعات دقیق تری در مورد اون درخت جمع آوری کنم.به نظر منم آدم باید دنبال راه امامان باشه نه فقط اشکو عزا و ابرو برنداشتن.
از زمانیکه به جای پیرو حسین (ع) بودن، عزادار حسین (ع) شده ایم، در عزای همیشگی مانده ایم.
چه هوشیارانه دگرگون کرده اند پیام حسین (ع) را.
سلام درختي كه ميگن روز عاشوراخونگريه ميكنه اينطور نيست شره درخت است كه از درخت بيرون مياد امثال اين درختها جديداَ خيلي زياد شده به عقل خودت رجوع كن و با عقل و دل عاشق شو نه با افسانه يا دروغ پردازي
در حال حاضر 2 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 2 مهمان ها)
علاقه مندی ها (Bookmarks)