براشون ارزوخوشبختی میکنم.خودمم ناراحت نمیکنم دنیادوروزه بهترشو براخودم پیدامیکنم
براشون ارزوخوشبختی میکنم.خودمم ناراحت نمیکنم دنیادوروزه بهترشو براخودم پیدامیکنم
چرا جوجه ها جیک جیک میکنند؟؟؟
اولا یکی رو انتخاب میکنم که ازین کارای خیلی خیلی وحشتناک انجام نده و دومن که اگه هم بشه که نمیشه فراموشش میکنم چون در به در شدن کار آدمای ضعیفه منم که ازین تیپ آدما نیستم........................................ ........................... عجب اعتماد به نفسی ................................
به نظر من بستگی داره
اگه طرف از عشق من خبر نداشته باشه و فقط من عاشقش باشم مسلما براش آرزوی خوشبختی میکنم چون درهرحال اشتباه از منه
اگرم قول ازدواج داده باشه و با1نفر دیگه ازدواج کنه من باشم نمیبخشم ولی نفرینم نمیکنم که دامن گیر خودم بشه واگذار میکنم به خدا که اونوقت خودش میدونه و بنده ش
شب عروسیشم فدای سرم من چرا ناراحتی کنم
خداوند زحکمت ببندد دری/ز رحمت گشاید در دیگری![]()
سنگی که طاقت ضربه های تیشه را ندارد تندیسی زیبا نخواهد شد!
از زخم تیشه خسته نباش که وجودت شایسته ی تندیسی زیباست.
این اتفاق هیچ وقت برای من نمیفته
به بهترین شکل ممکن میرم عروسیش و سعی میکنم بهترین هدیه ی اون شب رو من بهشون بدم و براشون ارزوی خوشبختی میکنم.
وقتی یه نفر رو دوس داری سعی کن دوسش داشته باشی و خوشبختیش رو بخوای نه اینکه بخوای مالکش باشی و بخوای اون فقط مال تو باشه چون اینجوری بعد از یه مدت میشه برات یه چیز عادی مثل داشتن یه ماشین که اولش دوس داری داشته باشیش اما بعدا که داشته باشیش برات عادی میشه.سعی کن عاشق باشی نه مالک
به رو خودم نمیارم خیلی ریلکس میرم اونجا مثل بقیه ها.
رفـتــטּ...هـمـیـشـه اخـتـیـــاری نـیـسـتــــ (!)
آدمــ گـاهـی مـَجـبـوره ...
کـســـــے رو کــه دوسـت داره ...آبــی پـشـتـــ ِ سـَرش بـریـزد ..
دُعــــایـــــے بـرایـش کـنـد ...
و بـه دسـتــِ ...او ...یـــــے بـسـپـارَدَش کـه ...
شـده اسـتـــ هـمـــه ی او ..
اولش حسابی کریه میکنم بدش میرم یه جایی که ازشون درور باشم
اما این اتفاق برامن افتادش وچیز خواسی نیوفتاد البته باید بگم اون منو میخواست من زیاد خوشم نمیومد اما انقد زن بیچارشو مسخره کردیم یادم میاد خندم میگیره
این بد اموزی داره توجه نکنید![]()
چرا جوجه ها جیک جیک میکنند؟؟؟
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)
علاقه مندی ها (Bookmarks)