علي فتحاللهزاده در گفتوگو با فارس، در خصوص آخرين شرايط آبيپوشان، عدم ثبت قرارداد فرهاد مجيدي و مصاحبه مديرعامل باشگاه گهر صحبتهاي زير را انجام داد.
*شنيديم مجيدي از حضور در استقلال پشيمان شده است؟
چنين چيزي نيست. چه کسي چنين حرفي را زده؟
* شايعه شده او به خاطر اتفاقات آن شب پشيمان شده و قراردادش را هم ثبت نميکند.
من خودم به مجيدي گفتم که چند روزي استراحت کند و از اين هياهو و حواشي دور باشد. مجيدي به زودي قراردادش را با استقلال ثبت ميکند.
* با جذب اين بازيکن پرونده نقل و انتقالات استقلال بسته شد؟
هنوز هم اگر نياز باشد بازيکن جذب ميکنيم و پرونده نقل و انتقالات بسته نشد.
* مديرعامل باشگاه گهر گفته، مگر فوتبال فقط به باشگاه استقلال تعلق دارد که اين همه اعتراض ميکنند؟
به نظر من ايشان به جاي اينکه اين همه مصاحبه کند و اين همه وقت براي اين همه حرفها بگذارد، زمان را براي استاديومش هزينه کند که فدراسيون 40 ايراد از آنجا نگيرد. من فکر ميکنم آيتاللهزاده جور همه مردم استانش را کشيده و مدام مصاحبه ميکند ما که اعتراضي نميکنيم. يک هفته است که ميگوييم هر کجا بازي بگذارند، ميرويم. تمامي ايرادها را هم فدراسيون گرفته اما ظاهرا آيتاللهزاده دوست دارد به اين جور مسائل دامن بزند. شما يک مصاحبه از من پيدا کنيد که گفته باشم به دورود نميرويم.
* پس مشکلي بابت بازي در دورود نداريد؟
نه که نداريم، باز هم ميگويم به مردم دورود، درود ميفرستم و حتي اگر در روستاهاي اين شهر هم بازي بگذارند، به ميدان ميروم.
* تکليف زميني که براي استقلال به دنبالش بوديد، چه شد؟
همچنان پيگير کارها هستيم و در صورتي که همه چيز مهيا شود، براي ساخت ورزشگاه اختصاصي استقلال اقدام خواهيم کرد.
علاقه مندی ها (Bookmarks)