اگه به تظاهر نرسه و از عمق وجود و با شناخت باشه،عالیه......................
دخترک رو به من کرد و گفت:واقعا آقا؟!
گفتم:ببخشید چی واقعا؟!
گفت:واقعا شما بچه بسیجی ها از دخترای چادر به سر بیشتر از ما خوشتون میاد
گفتم:بله
گفت:اگه آره، پس چرا پسرایی که از ما ها خوششون میاد از کنار ما که میگذرند محو ما میشن، ولی همین خود تو و امثال تو از چند متری یه دختر چادری که رد میشید فقط سر پایین میندازید و رد میشید
گفتم:آره راست میگی، سر پایین انداختن کمه!
گفت:کمه؟ببخشید متوجه نمیشم؟
گفتم:برای تعظیم مقابل حجاب حضرت زهرا(س) باید زانو زد حقا که سر پایین انداختن کمه آره تو راست میگی...
البته مناسب موضوع پست نبودا شرمنده....![]()
من با حجاب مشکلی ندارم با رنگش مشکل دارم . رنگها برای ما خلق شدن . رنگ سیاه به تایید تمام روانشناسان موجب افسردگی ودلمردگی میشه . احادیثی درمورد رنگ سیاه و در مذمت اون وجود داره . دنیا سیاه وسفید خلق نشده . به نظر خودت پوشیدن چادر مشکی مقنعه مشکی ومانتو مشکی مخصوصا در مناطق گرمسیر ظلم نیست ؟ بنده خداها یه ریز عرق میریزن . لباسی که هم پوشیده باشه - هم خنک باشه - و رنگش به انتخاب استفاده کننده هیچ ضرری نداره و مقاومت هم ایجاد نمیکنه
بابت توجه ت ممنونم
اما از دوستان میخوام دقیقا متناسب با سوالات اصلی پاسخ بدن و اظهار نظر کنند من هدف مشخصی از این تاپیک دارم (لطفا)
اما در مورد سوالاتت برای احترام به شما اینجا در پیغامم مینویسم پاسخ شما رو در پیغام شخصی خواهم داد
حضور مستمرت تا زمانیکه این تاپیک برقراره باعث خوشحالیه من خواهد بود![]()
...خدایا....
من به تو اعتماد میکنم که رمز ایمان واقعی من است...
حجاب هم برای خانمهاست هم برای اقایان البته حدودش فرق میکنه .مشکلی که حالا هست ممکنه یک خانم حجابش کامل باشه اما با ارایش خودش جلب توجه کنه یا یک اقا همین طو ر. حجاب را باید از زاویه های مختلف مورد بحث قرار داد.از طرح موضوعتون خیلی ممنونم....
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)
علاقه مندی ها (Bookmarks)