محققان دانشگاه پزشكي چونگ كينگ چين دريافتند كه مصرف فلفل براي افراد مبتلا به فشار خون مفيد است.
به گزارش «شبكه خبر دانشجو»، به نقل از شين هوا، اين محققان پس از انجام تحقيقات به اين نتيجه رسيدند كه نوعي تركيب شيميايي كريستالي كه فراوان ترين تركيب موجود در فلفل است، باعث كاهش فشار خون مي شود.
بر اين اساس عناصر فعال در فلفل كه التهاب در مصرف كننده ايجاد مي كند باعث آزاد شدن و راحت شدن ماهيچه هاي خوني مي شود.
اين تاثيرات به فعال شدن كانال نوعي پروتئين موسوم به (trpv1) در خطوط رگ هاي خوني بستگي دارد كه فعال شدن اين كانال به افزايش توليد اكسيد نيتريك منتهي شده كه اين ماده نيز نقش حفاظت از رگ هاي خوني در برابر تورم و عملكرد نامناسب را بر عهده دارد.
يكي از اعضاي اين تيم تحقيقاتي اظهار كرد: هنوز مشخص نيست كه مصرف چه مقدار فلفل در روز منجر به حصول چنين نتايجي مي شود و نتيجه دقيق و نهايي آن مستلزم انجام بررسي هاي بيشتر است.
نتايج اين تحقيق در نسخه ماه آگوست نشريه متابوليسم سلولي به چاپ رسيده است.
علاقه مندی ها (Bookmarks)