سمت راست با فناوری نانو هست و سمت چپ شیشه معمولی البته نا گفته نمونه که اگر سطح شیشه را بزرگ نمایی کنیم به این صورت دیده میشه.
سمت راست با فناوری نانو هست و سمت چپ شیشه معمولی البته نا گفته نمونه که اگر سطح شیشه را بزرگ نمایی کنیم به این صورت دیده میشه.
مهمترين لذت در زندگي، كمك به سايرين براي برنده شدن است. حتي اگر به قيمت آهسته تر رفتن و تغيير در نتيجه مسابقه اي باشد كه ما در آن شركت داريم
سلام میخوام ورقهای فلزی نازکی (1دهم میلیمتر) یا حتی خیلی کمتر مثل ورقهای چند میکرونی آلومینیومی رو استفاده کنم برای بازتاب نور
این ورق نازک باید نور خورشید رو بازتاب کنه ولی وقتی کثبف میشه دیگه این اتفاق نمیفته!
ورق یا لمینتی هست که روی این ورق الومینیوم یا استیل بکشم و این خواصیت رو داشته باشه؟
سلام راستش بگم خیلی دوست دارم یه چیزی اختراع کنم اما ایده ای ندارم.
لزومی نداره خودتون ایده داشته باشین سایت های زیادی هستند که در اون ایده ها را نوشتن ببینید کدوم به علایق شما یکی و همراستا هست انتخاب کنید و مطئن شوین کسی درست نکرده یا برنامه نویسی نکرده و یا .... شروع کنید یکی از مخترعین الان دقیقا اسمش یادم نیست همین کار را کرد و از صحبت های دیگران و با پشتکار چیزایی که مردم می خواست را درست می کرد.
مهمترين لذت در زندگي، كمك به سايرين براي برنده شدن است. حتي اگر به قيمت آهسته تر رفتن و تغيير در نتيجه مسابقه اي باشد كه ما در آن شركت داريم
به نظر من اصلا مخترع نشيد من الان ثبت اختراع دارم تهش چي شد هيچي ولي كلا اگه دوست داريد مخترع شيد با كمترين تجهيزاتم ميشه مخترع شد فقط بايد از كوچكترين چيزهايي كه اطرافتون هست ايده بگيرد فقط توجه كنيد كه ايده و اختراعتون به كار بياد و كار امد باشد تا بتونه يه نياز رو بر طرف كنه بعد يه نكته اخلاقي اينكه ايده دزدي نكنيد خودتون فكر كنيد چون اونجوري ديگه ارزش نداره شايد تهش بگن مخترعه ولي خودمون ميدونيم كه ايده ديگران رو به كار گرفتيم و اصلا ارزش نداره!!!!
با سلام
گاهی برخورد کردن با مشکل میتونه راه ایده پردازی رو همواره کنه
تو فصل سرما اخبار مرگ و میر ناشی از گاز گرفتگی زیاد میشه
کاش راهی وجود داشت که گاز co تولید شده رو به شکل دیگه ای تبدیل میکرد تا این همه اخبار ناگوار نشنویم
البته شایدم هست و بنده اطلاعی ندارم![]()
خدایا ...
تا پاکم نکردی خاکم نکن...
من تخصص خاصی تو زمینه اختراع ندارم ولی فکر میکنم همه آدما میتونن مخترع باشن البته اکثر افراد تا زمانی ک با(( نیاز)) روبرو نشن خلاقیتی از خودشون نشون نمیدن.
برای اختراع هم همینه وقتی نیازهای ب خوبی شناسایی شه من فکر میکنم ایده هام دنبالش میان و چون ما خوب از نیازها آگالهی نداریم بخاطر همین هم هست ک خلاقیت یا ایده تازه ای ارایه نمیدیم ولی این دلیل نمیشه ک ما ایده ی نویی نداشته باشیم.
واسه مثالم وقتی خودمون ی مشکلی داشته باشیم 1000جور راه رفته و نرفته واسه حلش پیدا میکنیم.
البته ی چیز دیگم هستا اونم اینه ک ما خیلی وقتا از این ک بخوایم ی ایده ی نو بدیم واهمه دارم وزمانی ک با اون ایده یه جای دیگه و از ی فرد دیگه روبرو میشم میبینیم ک این ک همون فکر منه.فکر کنم مخترع شدن همراه با دانش و تلاش و ایده ی نو ب یکم جسارتم وشجاعتم نیاز داشته باشه
نه هر ماندنی،سکون است و نه هر رفتنی ،پویش...
که موج میرود به ویرانگی و بذر می ماند به تقلای رویش...
سلام بله میشه درست کرد و اگر روش های جیدوکادو و پوکایوکه را مطالعه کنم با یکم خلاقیت میشه انجام داد. حالا چرا تبدیل به چیزه دیگه کنه یک چراغ و آژیر خطر نصب می کنیم خطر را به ما از طریق شنیداری و دیداری اطلاع بده با یک برد ساده و هزینه پایین میشه تولید کرد.
نظر بقیه دوستان چی هست؟؟
با سلام
این وسیله اختراع شده و نصب آن بر روی بخاریهای جدید الزامی است به صورتی که هنگام نشت گاز منو اکسید کربن به هر دلیلی جریان گاز به صورت اتوماتیک قطع می شود وسیله دیگرم آلارم گاز منو اکسید کربن است که به محض تشخیص آن به صدا درآمده و حاضرین در آن مکان را مطلع می کند
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)
علاقه مندی ها (Bookmarks)