دین یه برنامه ی زندگی هست
دین یه برنامه ی زندگی هست
کاملا درسته
اما متحیرم که همه میدونن اما باز همین کار رو میکنن!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!![]()
آقااااا
همه ی این حرفا درست....
دخترای بدبخت باید از کجا بفهمن که آقایی که میاد سر راهشون قبل اون با چند نفر دیگه بوده؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
شما رو نمیدونم، اما من به خودم این اجازه رو نمیدم که بخاطر پیروی از دستور خدا دنبال دلیل اینکه چرا خدا چنین دستوری بمن داده باشم. من هنوز انقدر گستاخ نشدم.
در خصوص آیه هم باید عارض بشم که دوستی رد شده اما در جای دیگری از قرآن آمده است: انسان را دو جنس مرد و زن آفریدیم برای انس گرفتن با هم. (سعی کنید قرآن را تکه تکه بررسی نکنید، و آیات قرآن را در کنار احادیث بررسی کنید چون در غیر اینصورت انسان به گمراهی میفته.)
من قصد گستاخی نداشتم آقای محترم،پست بنده رو درست نخوندید احتمالا،
من عرض کردم تو قرآن خدا این حکمو داده و من با جون و دل قبول کردم ،تو پستمم گفتم ما میتونیم "سعی" کنیم "در حد فهم و ظرفیت خودمون" استنباط هایی داشته باشیم در مورد حکمت این احکام و این وظیفه مومن هست و بنده چنین جسارتی هم نکردم ک بگم من تا دلیلشو نفهمم قبول نمیکنم.چون من قبول دارم و در حد توانم سعی میکنم برای رسیدن ب معرفت از دلیلش هم آگاه بشم.تا اونجایی ک مجاز هست و ب قول شما گمراهی در کار نباشه.از نظر من آدم "باید" دنبال دلیل باشه اما اگه ب چیزی نرسید دال بر قبول نکردن حکم در صورتی ک آدم مسلمون باشه ،نشه.
شما هم بهتره تکه تکه بررسی نکنید آیات رو،چون اون آیه ای ک شما فرمودید برای ازدواجه ،یک رابطه کاملا سالم و شرعی،اما اونی ک من گفتم برای دوستی و رابطه نا سالم هست.
دوستی هم ک روشنه ک منظور چ دوستی ای هست.چون اسم حرف زدن با جنس مخالف با این دید ک طرف مقابل یک انسانه و لذتی در کار نباشه ک اسمش دوستی نیست.
اگر نظری در مورد حرفام داری و انتقاد با کمال میل حاضرم ،بفرمائید
فهمیدن شجاعت میخواد....
میشه بفرمایید این جمله در کدام روایت آمده است؟
خیالت راحت بزرگوار! من تکه تکه بررسی نمیکنم. در خصوص اون آیه هم باید بگم من یه آیه گفتم که شما بری دنبال روایاتش. خودتم داری میگی ازدواج. ازدواج در شیعه به دو نوع تقسیم میشه: دائم و موقت. منظور من استفاده از ازدواج موقت به جای روابط حرام بود.
اینم انتقاد
منتظر جوابشم نیستم.
واما الحوادث الواقعة فارجعوا فیها الی رواة حدیثنا، فانهم حجتی علیکم وانا حجة الله علیهم ( الغیبة، الطوسی، ص 177)
من یه چیزی بهتون میگم ، هرکی انکار کنه ، خودش بدتر همه ست . البته تمام تقصیرها رو نباید به پای پسرا بنویسید . دخترها هم کم بی تقصیر نیستن . در بین دخترا هم بی معرفت زیاد پیدا میشه . البته مقصر اصلی جامعه ست که باعث شده دختر ها و پسر ها کمبودهای زیادی داشته باشن و از هر راهی برای رفع کردنش استفاده کنن .
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)
علاقه مندی ها (Bookmarks)