اساتید محترم و مهندسین عزیز
ایا برای انجام این پروژه نیاز به بدست آوردن نقطه پژمردگی بوده(با توجه به راهنمایی یکی از پرسنل سازمان هواشناسی) جهت آبیاری محوطه ای از گل های زینتی
باسپاس فراوان "ناتانائیل"
اساتید محترم و مهندسین عزیز
ایا برای انجام این پروژه نیاز به بدست آوردن نقطه پژمردگی بوده(با توجه به راهنمایی یکی از پرسنل سازمان هواشناسی) جهت آبیاری محوطه ای از گل های زینتی
باسپاس فراوان "ناتانائیل"
...خدایا....
من به تو اعتماد میکنم که رمز ایمان واقعی من است...
با سلام
وا....اولين باره اين كلمه به گوشم ميخوره و چيزي راجع بهش نميتونم بگم
ولي توصيه ميكنم اينجا رو بي خيال بشين و برين سراغ بر و بچ رشته كشاورزي گمان كنم اونا بهتر بتونن راهنماييتون بكنن
شايد نشود به گذشته برگشت و يك آغاز زيبا ساخت . . . ولي ميشود بدقت آغاز كرد و يك پايان زيبا ساخت
بله هدفم از تاپیک اینجا این بود اگر کسی پروژه ای مشابه اینکارو داشته از تجربه اش استفاده کنیم
سازمانهای هواشناسی جواب درستی بهمون نداد حتی خجالت آور بوده(یه مورد سنسور رطوبت هوا رو نداشته و مورد دیگر برای تعمیر تهران فرستاد)
و دنبال فرصتیم دانشگاه کشاورزی رو از حضور فعالمون منفجر کنیم
چشم تاپیک در تالار کشاورزی هم خواهم گذاشت
ممنون از بزرگواری شما
...خدایا....
من به تو اعتماد میکنم که رمز ایمان واقعی من است...
سلام دوست عزیز.من حدود 2سال پیش یه همچین پروژه ای رو انجام دادم به این صورت که مداری که طراحی کرده بودم 2 تا فاکتور: رطوبت خاک و درجه حرارت هوا رو اندازه گیری میکرد و در صورت زیاد بودن درجه حرارت و پایین بودن رطوبت خاک با وصل شیر برقی آبیاری صورت میگرفت.مدت زمان آبیاری هم بستگی به مصرف کنندت داره. سوالی باشه درخدمتم
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)
علاقه مندی ها (Bookmarks)