در جریان رزمایش نیروی زمینی ارتش جمهوری اسلامی ایران در منطقه غرب پرسنل تیپ 55 هوابرد نزاجا به انجام پرش از هواپیماهای سی 130 پرداختند. پرسنل ارتش عراق در طول جنگ تحمیلی به دلیل وحشتی که از این تیپ داشتند به پرسنل آن لقب " عقرب سیاه " دادند.
در جریان رزمایش نیروی زمینی ارتش جمهوری اسلامی ایران در منطقه غرب پرسنل تیپ 55 هوابرد نزاجا به انجام پرش از هواپیماهای سی 130 پرداختند. پرسنل ارتش عراق در طول جنگ تحمیلی به دلیل وحشتی که از این تیپ داشتند به پرسنل آن لقب " عقرب سیاه " دادند.
ab.bb, ali-67, Alpha110, Dirya_Del, elham.kh, golden3, h.khakpour, hossein24, Joseph Goebbels, kamanabroo, m.g.s.t.r, madmood, mahia.z, mamadshumakher, marziyh, mazaheri.chem, Mehrak7, pegah*_, raha78, ramezani.m, sadaf jon, sard, SaSaMc2, sebtoshshaikh, shabhayebarare, SiDe, tkcivil, toot farangi, موازنه, محمد ایرانی, معاون بخش اختراعات, یاسمین5454, کتایون50, المیرا70, ابوذر دوکوهه, بلدرچین, حسین متقی, زهرا قربانی, سونای, سونای69, ستاره ي شب
خیــــــلــــــــی قشنگه عکس های بیشتری ندارید نشون بدید؟
:.:.:.:.: دلتنگ که باشی گاهی آرزو می کنی، یک نفر اسمت را صدا کند حتی اشتباهی! :.:.:.:.:
عکس زیاده.باشه امشب میذارم
- - - به روز رسانی شده - - -
عکس زیاده.باشه امشب میذارم
خیلی خیلی ممنونم از لطفتون فقط میشه بگید تقریبا چه ساعتی میزارید و اگه گذاشتید از من دعوت کنید ممنون میشم
:.:.:.:.: دلتنگ که باشی گاهی آرزو می کنی، یک نفر اسمت را صدا کند حتی اشتباهی! :.:.:.:.:
افرین. چه دل و جراتی دارن اگر چترباز نشه چی میشه...افرین بر جرات و شجاعتشون.مرسی
کانال ایده داستان را در تلگرام دنبال کنید... ideh_dastan@
خیلی خوبه.خوش به حالشون.پرواز به ادم حس جرات و جسارت میده.
من پرواز رو خیلی دوست دارم چی میشد اگه من خلبان میشدم؟
ای خدااااااااا...
ممنون دیدنی بود
لبخند کم خرجترین آرایش چهره است.چهره ات به این آرایش همیشه آراسته باد.
میسی
در حال حاضر 2 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 2 مهمان ها)
علاقه مندی ها (Bookmarks)