درد دندان دارم و دردم نمی داند کسی
داور دانـــا بدانـــد درد دنـــدان مـــــــــرا
درد دندان دارم و دردم نمی داند کسی
داور دانـــا بدانـــد درد دنـــدان مـــــــــرا
عجب صبری خدا دارد !
اگر من جای او بودمهمان یک لحظه ی اولکه اول ظلم را می دیدم از مخلوق بی وجدانجهان را با همه زیبایی و زشتیبه روی یکدگر , ویرانه می کردم .عجب صبری خدا دارد !اگر من جای او بودمکه در همسایه ی صدها گرسنه , چند بزمی گرم عیش و نوش می دیدمنخستین نعره ی مستانه را خاموش آندمبر لب پیمانه می کردم .عجب صبری خدا دارد !اگر من جای او بودمکه می دیدم یکی عریان و لرزان , دیگری پوشیده از صد جامه ی رنگینزمین و آسمان راواژگون مستانه می کردم .عجب صبری خدا دارد !اگر من جای او بودمنه طاعت می پذیرفتمنه گوش از بهر استغفار این بیدادگرها تیز کردهپاره پاره در کف زاهد نمایانسبحه ی صد دانه می کردم .عجب صبری خدا دارد !اگر من جای او بودمبرای خاطر تنها یکی مجنون صحرا گرد بی سامانهزاران لیلی نازآفرین را کو به کوآواره و دیوانه می کردم .عجب صبری خدا دارد !اگر من جای او بودمبه گرد شمع سوزان دل عشاق سرگردانسراپای وجود بی وفا معشوق را , پروانه می کردم .عجب صبری خدا دارد !اگر من جای او بودمبه عرش کبریایی با همه صبر خداییتا که می دیدم عزیز نابجایی , ناز بر یک ناروا گردیده خواری می فروشدگردش این چرخ راوارونه بی صبرانه می کردم .عجب صبری خدا دارد !اگر من جای او بودمکه می دیدم مشوش عارف و عامی , زبرق فتنه ی این علم عالم سوز مردم کشبه جز اندیشه عشق و وفا , معدوم هر فکریدر این دنیای پر افسانه می کردم .عجب صبری خدا دارد !چرا من جای او باشمهمین بهتر که او خود جای خود بنشسته و تابتماشای تمام زشتکاری های این مخلوق را دارد !وگرنه من به جای او چو بودمیک نفس کی عادلانه سازشیبا جاهل و فرزانه می کردمعجب صبری خدا دارد !
همه ی درود هایم نثار کسانی باد که کاستی هایم را میداند و باز هم دوستم دارند.
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)
علاقه مندی ها (Bookmarks)