یعنی؟
شما صرفا حجاب از ناحیه پوشش رو تنها دلیل در عدم دسترسی به انسانها نمیدونید؟یعنی از انجایی که حجاب به انسان امنیت داده تنها دلیل بر حفظ امنیت نخواهد بود و شخصیت انسان نفوذناپذیری را در پی خواهد داشت
...خدایا....
من به تو اعتماد میکنم که رمز ایمان واقعی من است...
با نام خالق
و با سلام و آرزوی سلامتی و موفقیت هر چی نخیه لایق
لطفا ؛ هر کس هر کدام از این حرفارو قبول نداره ، همین الآن اشکالشو بگه
مطالب تو چند پست گذاشته میشه ، تا اشکالاش گرفته بشه
البته منظور بنده بررسی - لزوم یا عدم لزوم - حجاب ظاهره
برای بودن در اجتماع - و لو دو نفری - یه چیزایی باید مراعات بشه
پوشیدگی - و لو به مقدار کم - در تمام جوامع بشری ، امری پذیرفته شده است
یعنی امر به حجاب شده.چون خود خالق میدونه چی خلق کرده.و از مخلوقش انتظار داره که توسط حجاب نعمت های با ارزشش رو از دید همگان پنهان داشته باشه.
و این یعنی حفظ و زینت درست ظاهر.
دیگه حجاب فقط به ظاهر نیست و باطن هم باید حجاب داشته باشه رو من نمیفهمم یعنی چی؟مگه ظاهر کم چیزیه که همه زود ازش رد میشن که به باطن برسند؟
مگه همین ظاهر نیست که سیل عظیمی از جمعیت کره ی زمین رو محو خودش کرده؟پس کم چیزی نیست.و باید حفظ بشه.مخصوصا برای یک زن.
همونطور که گفتم حجاب رو پرده ای بدونیم که جسم با ارزش رو درون خودش حفظ میکنه تا از دید عموم محفوظ باشه.
بعضی از دوستان گفتن حجاب فقط به ظاهر نیست.پس روشن کنید حجاب باطن یعنی چی؟
حجاب از دید شما چیست؟ پاک نگه داشتن خود در این جامعه ی خراب
تا چه حد باید به آن پایبند بود؟ تا حدی که خدا راضی باشد و دراین جامعه خراب نشویم.
آیا فقط مختص خانم هاست؟ هردو جنس
به معنای واقعی کلمه محدودیت است یا مصونیت؟ محدودیت در برابر گناه و پاک ماندن
کانال ایده داستان را در تلگرام دنبال کنید... ideh_dastan@
حجاب یعنی حفاظت از جسم وروح برای همه
یک پوشش زیبا که مارا از همه زشتی ها وناپاکی ها دور میکنه
بحث حجاب شد یه چیزی بگم رفته بودم یه دانشگاهی تو استان فارس از در ورودی اطلاعیه زده بودن
اقایان لطفا برداشتن ابرو ارایش کردن و مدل موهای
نامناسب ممنوع می باشد .....
من به حجاب اعتقاد ندارم چرا که نباید به حجاب اعتقاد داشته باشیم...بله من معتقد حجاب نیستم من عاشق حجاب هستم من به حجاب عشق میورزم...کدام مرواریدی را می شناسید که عاشق صدف نباشد؟ آخر مروارید این را خوب میداند که اگر صدف نباشد یا هیچ وقت مروارید نمی شود یا اگر شد به غارت میرود...آخر کدام مشک خوشبویی است که عاشق مشکدان نباشد؟ میدانی چرا؟
آخر مشک خوب میداند که اگر مشکدان نباشد دیگر مشکی نخواهد بود...
حجاب تنها مختص بانوان نیست...قبل از سفارش به حجاب خداوند به حفظ نگاه هم از سوی مرد و هم از سوی زن دعوت کرده است...اما چه خوب است بدانیم مگر میشود ظرفی پز از تنقلات در مقابل کودکی بگذاریم و بگوییم به آن دست نزند مگر این امر ممکن است...مگر اینکه کودک خوب تربیت شده باشد...
از فاطمه این گونه خطاب است ارزنده ترین زینت زن حفظ حجاب است.![]()
حجاب در چشمان من است
حجاب داریم تاحجاب.حجابی که باپوشش خالی که ارزش نداره اما براماظاهری مهم تره که اشتباه محض
به نظرمن.حجاب اصلی تووجودادماست زنومردم نداره![]()
در حال حاضر 3 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 3 مهمان ها)
علاقه مندی ها (Bookmarks)