سلام بچه ها یه سوال داشتم میخواستم کمکم کنید من پلکم باد کرده 4روزه خیلی هم درد میکنه نمیدونم باید چیکار کنم تا خوب بشه بعضی ها میگن حساسیته ولی من به هیچی حساسیت ندارم ممنون میشم کمکم کنید
سلام بچه ها یه سوال داشتم میخواستم کمکم کنید من پلکم باد کرده 4روزه خیلی هم درد میکنه نمیدونم باید چیکار کنم تا خوب بشه بعضی ها میگن حساسیته ولی من به هیچی حساسیت ندارم ممنون میشم کمکم کنید
در رفاقت رسم ما جان دادن استٰ,هر قدم را صد قدم پس دادن است
سلام
1. یک پارچه تمیز بردارید و با آب ولرم شده کتری خیسش کنید و 10 الی 15 دقیقه بذارید روی چشمتون. این کار را روزی سه الی چهار بار تکرار کنید.
2. پماد تتراسایکلین 1 درصد چشمی بگیرید و روزی سه تا چهار بار روی منطقه باد کرده بزنید. این پماد آنتی بیوتیک هستش.
3. کپسول سفالکسین 500 میلی گرم. 10 عدد ( یک ورقه کپسول ). هر 6 ساعت یک عدد. (البته اگه دو روزه دردش کمتر نشد)
4. اگه حرکات کره چشم خیلی دردناکه و نگاه کردن به طرفین و بالا و پایین باعث درد میشه, حتما باید به یه چشم پزشک مراجعه کنید چون ممکنه عفونت به قسمتهای دیگه کره چشم گسترش پیدا کرده باشه.(اگه این پف کردن و دردا به صورت منظم تکرار شود مثلآ هر چند ماه یه بار یا حتی هر چند هفته یه بار)
ویرایش توسط reza-1369 : 14th November 2012 در ساعت 11:52 AM
تنهاییم را با کسی قسمت نـــمی کنم که روزی تنهایم بگذارد ... ... روح خـــداست که در مــــــن دمیـــده و احســـــاس نام گرفته شده است ...ارزان نمی فروشمش...
مرسی اینکارارو انجام میدم امیدوارم خوب بشه
در رفاقت رسم ما جان دادن استٰ,هر قدم را صد قدم پس دادن است
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)
علاقه مندی ها (Bookmarks)