دوست عزیز، به سایت علمی نخبگان جوان خوش آمدید

مشاهده این پیام به این معنی است که شما در سایت عضو نیستید، لطفا در صورت تمایل جهت عضویت در سایت علمی نخبگان جوان اینجا کلیک کنید.

توجه داشته باشید، در صورتی که عضو سایت نباشید نمی توانید از تمامی امکانات و خدمات سایت استفاده کنید.
نمایش نتایج: از شماره 1 تا 2 , از مجموع 2

موضوع: با اینا 1 کم بخند

کاربر اخراج شده
    رشته تحصیلی
    الکترونیک
    ارسال تشکر
    654
    دریافت تشکر: 1,411
    قدرت امتیاز دهی
    0
    Array
    ایده تا پدیده's: چشمک

پیش فرض با اینا 1 کم بخند

دانشمندان شهر حیف نون اینا کشق کردند“انسان هایی که بیشتر عمر می کنند دیرتر می میرند” ! ••••••••••••••اس ام اس خنده دار••••••••••••• خر کردن چیست ؟ایجاد اعتماد به نفس کاذب در فرد ، برای انجام کاری احمقانه ! ••••••••••••••اس ام اس خنده دار••••••••••••• ضرب المثل جدید“نه خوردیم نون گندم ، نه دیدیم دست مردم” ! ••••••••••••••اس ام اس خنده دار••••••••••••• دیروز به مردِ عشق گفتی : مرده !حالا چه شده که او دلت را برده ؟از کله من هوش و ذکاوت رفته ؟یا اینکه به کله تو چیزی خورده ؟! ••••••••••••••اس ام اس خنده دار••••••••••••• بس که صدا نزدی اسمم را“جانم” ی که برایت کنار گذاشته بودم ، گندید ! ••••••••••••••اس ام اس خنده دار••••••••••••• توجه : امتحانات از آنچه در برنامه امتحانی می بینید به شما نزدیکترند ! ••••••••••••••اس ام اس خنده دار••••••••••••• در سه حالت میتونی برای “دیگران” مهم باشی :۱٫خوشگل باشی۲٫پولدار یا مشهور باشی۳٫بمیری ! ••••••••••••••اس ام اس خنده دار••••••••••••• حیف نون می ره عیادت مادرزنش. می پرسه “بهتری؟”مادرزنش می گه: “تبم قطع شده ولی گردنم هنوز درد می کنه…”حیف نون می گه: “انشاالله اون هم قطع می شه!” ••••••••••••••اس ام اس خنده دار••••••••••••• یادم آید روز دیرینخوب وشیریناول ترموقت بسیار درس اندک …حال اینک روز آخرروز تلخ امتحاناتآخر ترموقت اندکدرس بسیار ، درس بسیار ، درس بسیار ! ••••••••••••••اس ام اس خنده دار••••••••••••• توی رستوران، لیوان رو بر عکس گذاشته بودند روی میزحیف نون می ره می نشینه سر میز، می گه:“این چه لیوانیه که سر نداره؟!”بر عکسش می کنه، می گه:“چه جالب! ته هم نداره!” ••••••••••••••اس ام اس خنده دار••••••••••••• غضنفر میره رستوران میگه : جوجه دارین ؟گارسون : آرهمیگه : دونش بدین نمیره ! ••••••••••••••اس ام اس خنده دار••••••••••••• حیف نون می ره هتلصبح روز اول می ره توی رستوران هتل صبحانه بخورهمی بینه روی تابلو نوشته: “از ساعت ۷ الی ۱۱ صبحانه…از ساعت ۱۱ الی ۵ ناهار و از ساعت ۵ الی ۱۱ شب شام سرو می شود…”پیش خودش می گه: پس من کی وقت کنم برم شهر رو ببینم؟ ••••••••••••••اس ام اس خنده دار••••••••••••• سه دزد بزدزد رفتن بزدزدی یه دزد بزدزد دو بز دزدیددو دزد بزدزد یه بز دزدیدن، یه دزد بزدزدبه دو دزد بزدزد گفت منکه یه دزدبزم دوبز دزدیدم اونوقت دو دزدبزدزد یه بزدزدیدین؟! ••••••••••••••اس ام اس خنده دار••••••••••••• به حیف نون میگن چرا خودکشی کردی؟ افسرده‌ای؟میگه نه بابا، خوبم، می‌خواستم تو اوج خداحافظی کنم ! ••••••••••••••اس ام اس خنده دار••••••••••••• میگن : تنبلی مادر همه عادت ‌های بد ماست !ولی خب به ‌هرحال مادره و احترامش واجبه ! ••••••••••••••اس ام اس خنده دار••••••••••••• با سلام خدمت عمو زنجیر بافیه گله ازت داشتم، شما که زحمت کشیدی و زنجیر منو بافتیآخه مرض داشتی اونو پشت کوه انداختی !؟ ••••••••••••••اس ام اس خنده دار••••••••••••• سلام ، ببخشید این موقع شب اس ام اس دادمیه سئوال مهم برام پیش آمده:چرا اگه به کسی بگن جوجویِ منپیشی منموشی و ازین کلمه ها طرف خوشش میادامّا اگه بگن حیووون عصبی میشه…؟!مگه جفتشـون یکی نیسـتن !؟ ••••••••••••••اس ام اس خنده دار••••••••••••• جوک طولانی !پیرمردی مشکل شنوایی داشته و هیچ صدایی رو نمی تونسته بشنوه.بعد از چند سال بالاخره با یک دارویی خوب می شه.دو سه هفته می گذره و می ره پیش دکترش که بگه گوشش حالا می شنوه.دکتر خیلی خوشحال می شه و می گه:خانواده شما هم باید ظاهرا خیلی خوشحال باشن که شنوایی تون رو بدست آوردید.پیرمرد می گه: نه، من هنوز بهشون چیزی نگفته ام!هر شب می شینم و به حرف هاشون گوش می کنم…فقط تنها اتفاقی که افتاده اینه کهتوی این مدت تا حالا چند بار وصیت نامه ام رو عوض کرده ام!
    ویرایش توسط ایده تا پدیده : 5th November 2012 در ساعت 12:56 PM

2. 3 کاربر از پست مفید ایده تا پدیده سپاس کرده اند .

دوست آشنا
    رشته تحصیلی
    روانشناسی
    ارسال تشکر
    2,219
    دریافت تشکر: 1,579
    قدرت امتیاز دهی
    71
    Array
    narma's: ناراحت2

پیش فرض پاسخ : با اینا 1 کم بخند

مرسی ......کلی خندیدم
    نگران نباش، درست‌اش می‌کنیم.

4. کاربرانی که از پست مفید narma سپاس کرده اند.

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

کلمات کلیدی این موضوع