سرمربی تیم فوتبال استقلال گفت که جانواریو امشب به ایران بازمیگردد.به گزارش رجانیوز،امیر قلعهنویی درباره دیدار هفته آینده تیمش برابر گهر دورود گفت: قبلا استقلال و پرسپولیس در رختکن دو گل از حریفان خود جلو بودند اما حالا چند سالی است که تفاوت کرده است و میبینیم که به عنوان مثال سپاهان سه سال پشت سر هم قهرمان میشود. ما به همه تیمها باید احترام بگذاریم خصوصا گهر که با وجود حضور در انتهای جدول فوتبال قابل احترامی را نمایش میگذارد.
وی ادامه داد: گهر دیروز هم فوتبال خوبی را برابر داماش بازی کرد و یک پنالتی هم به دست آورد که خراب کرد اما بحث من بیشتر روی تیم خودم است. ما چند هفته زحمت میکشیم. با بیپولی میسازیم در حالی که تماشاگران هم از همه مسائل اطلاع ندارند و پس از مدتی به ترکیب ایدهال خود دست پیدا میکنیم و از 4 بازی 10 امتیاز میگیریم اما به ناگاه ظرف چند روز تمام زحماتمان از بین میرود. من سالها در استقلال حضور داشتم اما هیچ گاه شرایطی مانند وضعیت کنونی را ندیده بودم.
سرمربی استقلال درباره بازگشت توزی و جانواریو نیز گفت: بعید میدانم که توزی برگردد ولی جانواریو کارهایش را کرده است و امشب به ایران میآید.
قلعهنویی درباره وضعیت جباری هم گفت: جباری دو روز پیش تستی را پیش دکتر نوروزی انجام داد و پس از عمل دردی در پای او بود که نوروزی و همکارانش روی آن کار میکنند و در مجموع این بازیکن شرایط خوبی دارد.
کد خبر:141422
منبع
علاقه مندی ها (Bookmarks)