جنابشیطون
میفرمایند
:
1: کسیکه اذان را شنید و به نماز نرودپدر من است
2:کسیکه اسراف میکند آنبرادر من است
3: کسیکه پیش از امام به رکوع و کسیکه بدون بسم الله شروع به نان خوردن میکند اولادمن است
----------
تصمیم بگرفتم حرفایی که از شیطون روایت شده رو بگم چون خودم آدمی هستم که با فعل نهی خیلی دلبستگی دارم تا با فعل امر
یعنی یه کاری رو میگن انجام بده رو خیلی حال نمیکنم انجام بدم ولی اونی که میگن انجام ندهرو یه جورایی تمایل بهش
پیدا میکنم
و خیلی از جملات شیطون روی من تاثیرگذاشته و میبینم چه کاری کنم حالش گرفته تر میشه
و اونو انجام میدم و البته میدونم کاره صحیح تر این هست ببینم خدای مهربونم منو به چی امر میکنه و از اون پیروی کنم اما خوب دیگه دیگه
مثلا بابام همیشه بسم الله الرحمان الرحیم رو موقع غذا خوردن بلند میگفت و میگه ،که اگه ما یادمون میره هم یادمون بیوفته و بگیم و هر بار یه داستانی اژ بسم الله الرحمان الرحیم تعریف میکرد که خیلی هاش به رفتار ها و عکس العمل های شیطون در مقابله با بسم الله الرحمان الرحیم هست منم وقتی این حرفارو که از بابام شنیده بودم تو مواقعی که پیش میومد برای دوستام تعریف میکردم میدیدم چقدر براشون دلچسب و تاثیر بذار هست
بخاطر همین تصمیم بگرفتم تو اینجا هم بعضیهاشون رو بگم و خدارو چه دیدی شاید هم همشونو بگفتمدوستانم
روایات یا داستانایی که از شیطون بشنیدن رو بگن
تا بیشتر درس عبرت بگیرم و بگیریم
سـلـامـت و سـربــلــنــد بــاشـیـــن در پــنـاه آفـریـدگــار مـهـرـبـون
علاقه مندی ها (Bookmarks)