پنه (penne) نام یکی از انواع پاستاهاست که فرمی لولهای با 2 سر اریب دارد
نام این غذا نیز به جهت استفاده از همین نوع پاستا گذاشته شده که یک خوراک ایتالیایی خوشمزه را تشکیل میدهند.
مواد لازم:
- پنه: به میزان لازم
- روغن زیتون: ۲۰ گرم
- جعفری خردشده: ۲۰ گرم
- خامه: ۴۰ گرم
- شیر: ۲۰ گرم
- پنیر رندهشده: ۱۰ گرم
- جعفری تازه: ۲۰ گرم
- پنیر پارمزان: به میزان لازم
- نمک و فلفل: به میزان لازم
روش تهیه:
جعفری را در روغن زیتون تفت داده و وقتی که به اندازه کافی تفت داده شد، خامه، شیر و پنیر رندهشده را به آن میافزاییم، سپس پنه، فلفل و نمک را اضافه کرده و پس از کشیدن پاستا در بشقاب با جعفری تازه و پنیر پارمزان تزئین میکنیم.
علاقه مندی ها (Bookmarks)