دوست عزیز، به سایت علمی نخبگان جوان خوش آمدید

مشاهده این پیام به این معنی است که شما در سایت عضو نیستید، لطفا در صورت تمایل جهت عضویت در سایت علمی نخبگان جوان اینجا کلیک کنید.

توجه داشته باشید، در صورتی که عضو سایت نباشید نمی توانید از تمامی امکانات و خدمات سایت استفاده کنید.
صفحه 2 از 6 نخستنخست 123456 آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 11 تا 20 , از مجموع 52

موضوع: اگر بفهمید دختر یا پسر مورد علاقتون قبلا رابطه دوستی نامتعارف داشته باهاش ازدواج میکنین؟

کاربر فعال سایت
    رشته تحصیلی
    ارشد ژنتیک ،کارشناسی میکروبیولوژی
    ارسال تشکر
    25,976
    دریافت تشکر: 13,088
    قدرت امتیاز دهی
    24669
    Array
    سونای's: جدید81

پیش فرض پاسخ : اگر بدونین عشق علاقتون قبلا رابطه دوستی داشته باهاش ازدواج میکنین؟

نمیدونم! تا حالا بهش فکر نکردم! الانم چیزی به ذهنم نمیرسه... آخه خیلی چیزا بستگی داره که بخوام توضیح بدم فلسفی میشه.........................

اونی که من دوسش داشتم رفت با یکی دیگه ازدواج کرد نمیگم خیانت کرد ناخواسته رفت ولی دوست داشتن یه چیز دیگس.انقدر دوسش دارم که فعلآ...........
    پس اگه دوست داشتن باشه عالم ادم جمع بشن مشکلی نیست.چون حال هرکس مهم است نه گذشتش.
    الهی....!!!!
    ولی خب دیگه ازدواج کردن، بهشون فکر نکنید..............

2. 8 کاربر از پست مفید سونای سپاس کرده اند .

کاربر جدید
    رشته تحصیلی
    مامایی
    ارسال تشکر
    999
    دریافت تشکر: 474
    قدرت امتیاز دهی
    51
    Array

پیش فرض پاسخ : اگر بدونین عشق علاقتون قبلا رابطه دوستی داشته باهاش ازدواج میکنین؟

تنها کسی میتونه بی خیال این موضوع بشه که خودش هم سابقه چنین رفتاری داشته باشه .حتی اگه طرف بگه پشیمون شده وشما بپذیر ید اگه خودتون از این ارتباطات نداشتید هرگز نمیتونید اونو ببخشید بس چه بهثر که آدم خودشو گول نزنه .چون هر خطایی دفعه اولش سخته وتکرار هم راحت تر وهم محتمل تره این رو از من که از همه شما بزرگترم و تجربم بشتره بپذیرید.دونستن این موضوع شاید اوایل ازدواج وتو شور عاشقی مهم بهنظر نرسه ولی بعد ها زمینه رو برای شک وتردید فراهم می کنه .پس یا از اول کنجکاوی نکنید که ندونستن موضوع ضررش کمتره.

4. 5 کاربر از پست مفید کتایون50 سپاس کرده اند .

دوست آشنا
    رشته تحصیلی
    باغبانی
    ارسال تشکر
    1,293
    دریافت تشکر: 1,645
    قدرت امتیاز دهی
    297
    Array

ممنون از تاپیک خوبتون (من داخل پارانتز یه چیزی بگم بعد برم سراغ جواب: شرمنده من از آواتار شما خیلی میترسم)
    حالا جواب:
    متاسفانه این موارد چنان زیاد شده که تقریبا همه مبتلا به این معضل هستند و گزینه دیگری وجود نداره که بخواهیم همچین فردی را رد کنیم و یه فردی را قبول کنیم که اصلا تو این وادیها نبوده، مخصوصا برا دهه هفتادیا دیگه امر عادی تلقی میشه. من با همچین کسی ازدواج نمیکنم چون من دهه شصتی هستم و این احتمال وجود دارد که پسرایی از دهه شصت پیدا بشن که از این لحاظ سالم و پاک باشند. مثلا اسم خودمونو گذاشتیم مسلمون و خیلی راحت بچه های مسلمون میرن با نامحرم نشست و برخاست میکنن و دل میدن و قلوه میستونن، روایت داریم هرگاه دو نامحرم در جایی خلوت کنند نفر سوم شیطان خواهد بود، و جاذبه های جنسی شوخی بردار نیست و قطعا فرد را به گناه خواهد کشید. من با کسی که به خودش و به اعتقاد خودش متعهد نیست نمیتوانم اعتماد کنم. حالا شاید مواردی هم پیدا بشه که طرف واقعا پشیمون شده و توبه کرده، که این هم بسیار بعید و نادر است، توبه به این راحتی ها نیست و ............
    اما بریم سراغ دهه هفتادیا، همون طر که قبلا گفتم گزینه دیگری وجود ندارد و مجبورن با همان کسایی ازدواج کنند که قبلا با یکی دوست بودن، همان طور که خودشون قبلا دوست داشتند. بنابراین من از این تریبون به کسایی که دوست پسر یا دوست دختر دارن توصیه میکنم که با دوست پسر یا دوست دختر خودتون ازدواج کنید، وگرنه مجبورید با دوست پسر یا دوست دختر یکی دیگه ازدواج کنید.
    معمولا پسرا با دوست دختر خودشون ازدواج نمیکنند.................................... ........................

6. 7 کاربر از پست مفید somayehfaridi سپاس کرده اند .

کاربر جدید
    رشته تحصیلی
    psychology
    ارسال تشکر
    538
    دریافت تشکر: 505
    قدرت امتیاز دهی
    26
    Array
    Gileva's: جدید63

من خودم یه طرفه دربارش قضاوت نمیکنم شایدرابطه پاک وسالمی داشته یا قصدشون شناخت بوده که به تفاهم نرسیدن . اما شایدکسی که قبل از ازدواج به راحتی تن به دوستی میده ممکنه بعدازازدواج هم همین کارو انجام بده ولی درکل همه چی به ادم ها بستگی داره به باورهاشون هرکس یه ویزگی های رفتاری خاصی داره نمیشه این مسئله رو تعمیم بدیم بگیم هرکی که قبلا ازاین رابطه ها داشته پس نباید باهاش ازدواج کرد یکی تو باورش واعتقادش دوستی رو بد نمی دونه یکی هم چنین نظری نداره .درکل هرکس یکی عینه خودش نصیبش میشه نه بدتر ونه بهتر از خودش .ادم ها یکی مثل خودشون رو جذب میکنن این یه حقیقته
    اگرقراراست روزی پروانه شویم بگذار روزگارهرچقدر میخواهد پیله کند....

8. 5 کاربر از پست مفید Gileva سپاس کرده اند .

دوست آشنا
    رشته تحصیلی
    مدیریت بازرگانی
    ارسال تشکر
    2,879
    دریافت تشکر: 2,609
    قدرت امتیاز دهی
    1788
    Array
    میلاد صفری's: جدید107

سلام من که عمرا قبولش کنم

10. 3 کاربر از پست مفید میلاد صفری سپاس کرده اند .

دوست آشنا
    رشته تحصیلی
    جنگلداری
    ارسال تشکر
    2,250
    دریافت تشکر: 2,974
    قدرت امتیاز دهی
    229
    Array

من چون خودم خیلی روراستم باهمه دوست دارم طرف مقابلم همین باشه ولی پسرا زیرکند نمیشه بهشون اطمینان کرد
    من خودم با کسی رابطه نداشتم دوست دارم طرف مقابلم همین باشه
    همه ی درود هایم نثار کسانی باد که کاستی هایم را میداند و باز هم دوستم دارند.

12. 5 کاربر از پست مفید mozhgan.z.1368 سپاس کرده اند .

دوست آشنا
    ارسال تشکر
    4,706
    دریافت تشکر: 9,662
    قدرت امتیاز دهی
    2688
    Array

نقل قول نوشته اصلی توسط بحث نمایش پست ها
    چرا بهش نگفته بودی دوسش داری ؟
    گفته بودم می دونست برا هم میمردیم.ما دوتا رو بد از هم جدا کردن.
    تنهاییم را با کسی قسمت نـــمی کنم که روزی تنهایم بگذارد ... ... روح خـــداست که در مــــــن دمیـــده و احســـــاس نام گرفته شده است ...ارزان نمی فروشمش...

14. 7 کاربر از پست مفید reza-1369 سپاس کرده اند .

دوست آشنا
    ارسال تشکر
    4,706
    دریافت تشکر: 9,662
    قدرت امتیاز دهی
    2688
    Array

- - - به روز رسانی شده - - -

نقل قول نوشته اصلی توسط سونای نمایش پست ها
    نمیدونم! تا حالا بهش فکر نکردم! الانم چیزی به ذهنم نمیرسه... آخه خیلی چیزا بستگی داره که بخوام توضیح بدم فلسفی میشه.........................

الهی....!!!!
    ولی خب دیگه ازدواج کردن، بهشون فکر نکنید..............
    تنهاییم را با کسی قسمت نـــمی کنم که روزی تنهایم بگذارد ... ... روح خـــداست که در مــــــن دمیـــده و احســـــاس نام گرفته شده است ...ارزان نمی فروشمش...

16. 4 کاربر از پست مفید reza-1369 سپاس کرده اند .

کاربر جدید
    رشته تحصیلی
    -----------
    ارسال تشکر
    1,337
    دریافت تشکر: 851
    قدرت امتیاز دهی
    0
    Array
    Dirya_Del's: چشمک2

به نظر من نه.........
    زندگی متاهلی به نظر من محال ممکنه که اختلاف و دعوا و مشاجره توش نباشه
    و همینم باعث میشه طرفی که تو مجردی با دوست پسر یا دوس دخترش بوده و کلی از اون روزا خاطرات خوشی داشته
    یه دفه وقتی ببینه تو دوران متاهلی همش دردسره و بگو مگو شاید باز برگرده و بره سراغ اون چیزی که قبلا تجربه اش رو داشته و بدون هیچ ترسی و فقط و فقط
    برای از بین بردن اون فشار و مشکلات زندگی متاهلی بازم رو بیاره به یه کسی که اون تو یه حدس غلط فکر میکنه درکش میکنه و بازم کمبود محبتش رو از اونطرف جبران کنه
    البته اینا همه بستگی به طرفین داره که چه تصمیمص بگیرن
    ولی در کل و جامع بخوام بگم من باشم حاضر نمیشم با همچین شخصی ازدواج کنم
    هر چن که میگن عشق آدمو کور میکنه و اگر عاشق بشی هیچی برات مهم نیس و گذشته ی طرف رو میتونی قلم قرمز بکشی و عاشقانه باهاش زندگی کنی و نذاری کمبود محبت کنه
    که اینم خیلییییی سخته بدون مشکل و مشاجره زندگی متاهلی رو چرخوندن....
    براي دشمنانت ، كوره را آنقدر داغ مكن كه حرارتش خودت را هم بسوزاند...

18. 4 کاربر از پست مفید Dirya_Del سپاس کرده اند .

یار همراه
    رشته تحصیلی
    DVM
    ارسال تشکر
    20,723
    دریافت تشکر: 12,331
    قدرت امتیاز دهی
    18941
    Array
    رضوس's: شاد3

به نظر من همه چی بستگی به اون دوتا فرد داره
    اگه اون شخص اوضاش خیلی خراب باشه هرگز حتی اگه بمیرم براش هرگز چون ضمانتی نمیبینم دوباره مث قبل نشه یعنی من بزار همین الان بدستش نیارم تا بخوام بعد از دستش بدم
    اما اگه خوب باشه و پشیمون شده باشه یا اوضاعش تا اون حدی که خودم میدونم خراب نباشه(آخه مثال هایی هستن تو ذهنم نگفتنی)
    چرا که چون وقتی تصمیمی به این مهمی گرفته میشه حتما علاقه خواصی هست پس تا تهش میرم
    خدایا تو آنی که آنی توانی جهانی چپانی ته استکانی.
    زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست/آنقدر سیر بخند که غم از رو برود

20. 3 کاربر از پست مفید رضوس سپاس کرده اند .

صفحه 2 از 6 نخستنخست 123456 آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)