دوست عزیز، به سایت علمی نخبگان جوان خوش آمدید

مشاهده این پیام به این معنی است که شما در سایت عضو نیستید، لطفا در صورت تمایل جهت عضویت در سایت علمی نخبگان جوان اینجا کلیک کنید.

توجه داشته باشید، در صورتی که عضو سایت نباشید نمی توانید از تمامی امکانات و خدمات سایت استفاده کنید.
نمایش نتایج: از شماره 1 تا 1 , از مجموع 1

موضوع: تأثیر مستقیم چیپس سیب زمینی و غذاهای سرخ شده روی بیماری قلبی!!!

  1. #1
    یار همراه
    رشته تحصیلی
    Daroosazi
    نوشته ها
    2,279
    ارسال تشکر
    3,087
    دریافت تشکر: 4,777
    قدرت امتیاز دهی
    167
    Array

    Ok تأثیر مستقیم چیپس سیب زمینی و غذاهای سرخ شده روی بیماری قلبی!!!

    محققان لهستاني هشدار دادند: چيپس سيب زميني و غذاهاي سرخ كرده به طور مستقيم روي قلب اثر نامطلوب و بيماري زا دارند.
    بتابر نوشته ی خبرنگاران سایت پزشکان بدون مرز، اين محققان تاكيد كردند: آكريلاميد حاصل از اين قبيل مواد غذايي خطر بروز بيماريهاي قلبي را افزايش مي‌دهد.ماريك ناروسويك،‌ محقق انجمن تحقيقاتي تصلب شرائين در لهستان و دستياران وي دريافته‌اند كه آكريلاميد با خطر بروز اختلالات در سيستم عصبي و احتمالا بروز سرطان در ارتباط است.
    شركت كنندگان در اين پژوهش مقادير زيادي چيپس سيب زميني مصرف كردند.بر اساس نتايج آزمايشات؛ پس از هضم اين مقدار چيپس، حدود ۱۵۷ ميكروگرم آكريلاميد به طرز روزانه و به مدت چهار هفته تكرار اين رژيم غذايي،‌ در بدن اين افراد توليد شد.
    بررسي‌ها نشان داد كه وجود اين ميزان آكريلاميد در بدن تغييرات مضر و جبران ناپذيري در كلسترول بد اكسيد شده (ldl)، ‌نشانگرهاي التهاب آور و نيز آنتي اكسيدانها بروز كرد.به گفته پژوهشگران؛ آنتي اكسيدانها به حذف آكريلاميد در بدن كمك مي‌كنند و بروز اين تغييرات همگي خطر ابتلا به بيماري قلب را تشديد مي‌نمايد.
    پژوهشگران خاطرنشان كردند: در اين زمينه انجام مطالعات بيشتري مورد نياز است تا معلوم شود كه در بلندمدت مصرف مقدار معمول آكريلاميد كه به طور متوسط حدود ۲۰ تا ۳۰ ميكروگرم است،‌چه تاثيري روي افراد خواهد داشت.
    ماري آن جانسون، سخنگوي انجمن تغذيه آمريكا نيز با توجه به نتايج اين پژوهش در بيانيه‌اي تصريح كرد: مصرف كنندگان مي‌توانند با محدود كردن ميزان مصرف چيپس و غذاهاي سرخ كرده كمتر در معرض آكريلاميد قرار بگيرد و در عوض ميوه‌ها، سبزيجات، غلات سبوس دار،‌ گوشت كم چرب و لبنيات كم چرب را جايگزين آنها نمايند. هم چنين سيگار يك منبع مهم آكريلاميد است.

  2. کاربرانی که از پست مفید Mina_Mehr سپاس کرده اند.


اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

موضوعات مشابه

  1. بيماري درختان ميوه
    توسط nafise sadeghi در انجمن بیماریهای گیاهی
    پاسخ ها: 11
    آخرين نوشته: 7th June 2011, 01:28 AM
  2. بیماری های ناشی از غذا
    توسط MR_Jentelman در انجمن بیماریهای دستگاه گوارش
    پاسخ ها: 0
    آخرين نوشته: 19th June 2009, 10:29 PM
  3. بیماری های دام
    توسط nafise sadeghi در انجمن علوم دامی
    پاسخ ها: 106
    آخرين نوشته: 1st March 2009, 01:54 AM
  4. بیماری MS چیست ؟
    توسط Non-Existent در انجمن ام اس
    پاسخ ها: 0
    آخرين نوشته: 5th October 2008, 05:27 PM
  5. درد قلبی
    توسط Non-Existent در انجمن بیماریهای قلب و عروق
    پاسخ ها: 0
    آخرين نوشته: 1st October 2008, 03:04 PM

کلمات کلیدی این موضوع

مجوز های ارسال و ویرایش

  • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
  • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
  • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
  • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
  •