به نام خدا
عده ای از دوستان به من لطف داشتند و در مورد تغییر دادن پروفایل و گذاشتن عکس تو پس زمینه ی اون ، سوالاتی رو پرسیدند که لزوم گذاشتن تاپیک آموزشی تو این زمینه رو برای من تقویت می کرد...
عکس گذاشتن تو پس زمینه به دو حالت صورت میگیره:1_قرار دادن تنها یک تصویر با سایز معمول عکس های wallpaper به طوری که اون تصویر رو بشه واضح دید و بقیه ی قسمت ها مانع دیدن تصویر نشن 2_ گذاشتن عکس های متفاوت و قرار دادن افکت های مختلف مثل بارش برف و بارون و گل و برگ...
من قسمت 1 رو ترجیح می دم چون نسبت به 2 حجم کم تری رو میگیره و دردسر هماهنگ کردن عکس های مختلف رو برای یک جا قرار دادن نداره
این نمونه ی پروفایل من هس که با روش اول درست شده:
قسمت بعدی کار اینه: عکسی رو که دوس دارید توی آلبوم شخصی قرار بدید...روی عکس کلیک کنید و آدرس رو کپی کنید
تو مرحله ی بعدی وارد قسمت تنظیم صفحه ی اطلاعات شخصی(پروفایل) که داخل پروفایلتون هس بشید و آدرس عکس رو تو قسمت عمومی paste کنید.
تو مرحله ی بعد تو همون قسمت تنظیم صفحه ی اطلاعات شخصی(پروفایل)،داخل قسمت های زیر به جای آدرس عکس یا رنگ ، واژه ی transparent رو تایپ کنید.
پس زمینه ی دکمه،پس زمینه ی مطالب و محتوای پروفایل،پس زمینه ی سربرگ منوهای غیرفعال...
این قسمت سلیقه ای هس و میتونید برای بعضی قسمت ها ، به جای گذرا کردن تصویر پس زمینه ی قسمت عمومی، از رنگ های مختلف برای زیباسازی استفاده کنید...
امتحان کنید...از اشتباه کردن نترسید...سر به سرش بذارید تا پروفایل دل خواهتون رو ایجاد کنید...![]()
علاقه مندی ها (Bookmarks)